Hasse Brontén: Raggningsrepliker

Personligen tror jag inte att det finns några bra raggningsrepliker överhuvudtaget. Jag har i alla fall aldrig levererat nån som har funkat. Jag har heller aldrig hört nån som har fått igång mig. Förra helgen fick jag iaf höra den sämsta någon nånsin har sagt till mig.

Jag har ju min vita månad nu i September. Jag har börjat vänja mig vid att ha bilen i närheten av krogen. Det är verkligen inte fel att bara kunna sätta sig och köra hem när man känner för det. Ibland har jag varit snäll och skjutsat hem mina vänner också.

Men hur som helst, alla drack alkohol och jag drack vatten. Jag hade riktigt trevligt och avslutade med en sväng på dansgolvet. En tjej kom fram till mig efter ett tag och pratade lite. Hon var lite lätt på lyset, men inte mer. Efter ett tag kläcker hon ur sig följande kommentar: ”Jag vill sitta på ditt ansikte”. Säga vad man vill, men där var hon väldigt rak. Jag vet inte om det ens kan betraktas som en raggningsreplik? Jag kunde inte göra annat än att bara skratta. Hade jag inte varit spiknykter så hade jag nog frågat en gång till: ”vad ville du göra sa du”?

Så vi åkte hem till henne… Nej, skoja bara. Vår konversation stannade där. Det finns inga enskilda meningar som kan fånga ens intresse, eller hur?

Jag har ofta hört killar säga att man ska säga saker som ”Sken solen nyss? Eller var det bara du som log mot mig”. En sån replik kan ju aldrig låta spontan? ”Det enda dina ögon inte har berättat för mig är ditt namn”. Nej, inte den heller… ”Jag känner igen dig, du är den där underbara tjejen med det fantastiska leendet”! Går också bort.

Har du fått höra några riktigt dåliga raggningsrepliker eller varit med om några dåliga knep nån gång? Berätta.

Ha en härlig helg!

/Hasse

  1. Klas skriver:

    ”vill du ligga?” funkar faktiskt bra på krogen mellan 1-3. Det viktiga är att vara lugn, självsäker och trevlig.

  2. You extremely know ones own stuff… Preserve the superior work!

  3. Oh my goodness! an amazing article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting identical rss downside? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

  4. Madoff skriver:

    I’ve realised many things I experienced never thought about before looking over this article

  5. I had to thank you for the great study!! I definitely enjoying every bit of it I’ve you bookmarked to look into new items you posting

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..