ANNONS

Hasse Brontén: Snail on the bilruta…

/

Här kommer först en liten observation. När jag åkte taxi in till stan imorse så blev jag helt fascinerad av en snigel som satt fram på bilrutan. Det var en sån där liten snigel, en ”petite”, ingen sån där stor fet eller en mördarvariant. Han var ute ur skalet och såg hyfsat pigg ut fast klockan bara var lite innan nio på morgonen.

Först såg han rätt avslappnad ut. När vi började åka så var han ute ur sitt hus. Han verkade lite kaxig med antennerna ute och allt. Efter ett tag så såg man att han inte var så tuff längre. Antennerna började svaja och sen drog han in dom när hastigheten blev lite högre. Han måste ha blivit sjukt nojjig när vi kom ut på motorvägen och tänkte kanske: ”fan, jag har ju krupit as-sakta hela livet och nu anstränger jag mig knappt och är för i helvete uppe i över 100 blås”! Han blev en riktig chicken och drog sig in i huset sen. Han ville väl inte ha några extremiteter ute om han skulle krascha… Han klarade sig ända in till stan.

Han kanske trodde att han plötsligt var världens snabbaste snigel? Snacka om boost för självförtroendet? 🙂
5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00