Hasse Brontén: Är det kvinnan i mitt liv?

Jag fick det här mailet i tisdags och kände att det var lite av ett tecken från ovan…

Hello! ;)sorry, you don’t know me but maybe I want to know you ;)…I
am with not bad body pretty girl…I very want to meet man of my dream,
i dont know how should he to look…but maybe it’s you? I have a lot of
time for meetings and if you have any ideas how to spend it with me…
just email me back at
ABBIGAEL@officialflh.com
i will reply back with some really cool photos with me …and maybe you will want to meet me next day))) see you . kiss

Best regards
Abigael

Jag funderade lite på om, och hur jag skulle svara? Sen blev jag väldigt besviken när jag i onsdags fick det här:

Hello! ;)sorry, you don’t know me but maybe I want to know you ;)…I
am with not bad body pretty girl…I very want to meet man of my dream,
i dont know how should he to look…but maybe it’s you? I have a lot of
time for meetings and if you have any ideas how to spend it with me…
just email me back at
ROBIN@officialflh.com
i will reply back with some really cool photos with me …and maybe you will want to meet me next day))) see you . kiss

Best regards

Robin

Hur ska jag kunna välja? Abigael eller Robin? Tjejer, varför är ni så svåra?

 1. Clara skriver:

  HAHAHAHA… Roligaste ever!

 2. Oooops! Såg nu att det hoppade in ett par fel i min text. Jag använder INTE översättningsprogram, lovar!! 😉
  Självklart kunde grannen i England förstå svenska, inget annat…

 3. Hahaha! Ja, du. Inte lätt, men jag antar att det är några sådana där som mailar för att försöka lura folk på pengar, liknande ”Afrikabreven”. Så tänker jag jämt när jag ser mail som ser likadana eller liknande ut när fjag år svar på annonser. Och att de inte kan formulera i sig ord låter i mina öron direkt som att de använt sig av ett översättningsprogram. Finns även många som försäker sälja hundar och hästar med väldigt konstiga formuleringar.
  Jag råkade ut för en sådan för ett par år sedan. Han svarade på min annons om min Elvisjacka som jag skulle sälja. Jag förstod att det var n¨got konstigt för han skrev hela tiden ”the item” om jackan. Och så bodde han i England sa han. Jag undrade såklart hur han kunnat läsa min annons och enligt honom hade han en granne som kunde engelska. Men det blev bara konstigare och konstigare. Jag skulle skicka jackan till hans son som bodde i Afrika och pluggade till ingenjör. Hm…
  Och ”självklart” skulle jag skicka jackan innan jag fick pengarna.
  Jag sa flera gånger att det kunde jag ju inte göra, för jag behövde ju sälja jackan för att jag var i behov av pengar. Och hade jag haft råd att skicka jackan till Afrika hade jag ju inte behövt sälja jackan för då hade jag ju redan pengar…
  Krångligt? Det blev värre. Till slut ville han att jag skulle gå och köpa en ny mobil också och lägga med i paketet när jag ändå var igång. Jag frågade såklart varför han inte kunde gå upp på stan och själv köpa sig en mobil. Då blev svaret att han var en väldigt upptagen person. Jo, tjena!!!
  Jag gav honom faktiskt mitt kontonummer. Men han gav sig inte ändåDet fattades några siffror framför kontonumret, sa han. Nej, då, sa jag. Det gör det inte. Han tjatade och tjatade om det.
  Det visade sig när jag senare pratade med polisen (det togs upp liknande fall i Efterlyst) så behövs det visst några siffror för att någon annan ska kunna ta ut/tömma kontot. Så det var därför han hela tiden tjatade om de där siffrorna.
  Nåja, efter den händelsen litar jag inte på annonser och liknande som använt sig av översättningsprogram. Särskilt inte när flera olika personer använder sig av exakt samma ord eller på gränsen till samma. Och oftast har de samma mailaanvändare (heter det så?) i mitt fall använde alla, för det var flera som höll på med samma sak, yahooadresser.

 4. Haha…! Jag fick oxå ett par liknande mail (på en gay-community). Jag svarade på skoj för att se vad som hände, utan att visa mig allt för het på gröten. I nästa mail ville damen ifråga hälsa på men hade ont om pengar. Hon lovade komma om jag bara skickade pengar till flygbiljett…

  PS: Jag e inte heller desperat! 🙂

 5. Ja du HASSE…..hoppas inte du tänkte svara på riktigt. JAG e desperat men du behöver väl knappast vara det. Men med tanke på ditt ex jobb..så fanns nog inte risken att du tänkte det! Rysska kontaktformulär i mass tryck..verkar vara lönande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..