Hasse Brontén: Snart drar du och jag till Sydafrika!

Nej, nu andades jag höst i luften för tredje dagen i rad. Vi ska inte börja tänka på hur långt det är till nästa sommar för då blir vi deppiga. Istället tycker jag att vi siktar på att försöka få in en extra liten mini-sommar om ungefär ett halvår.

Jag inleder ett spännande samarbete med Bundustar rosé som av flera journalister valts till Sveriges bästa rosébox under 2010. Vad sägs om en spännande tävling där du kan vinna fantastiska priser och få följa med mig till Sydafrika i januari/februari 2011!

Tävlingen är enkel, har du köpt en eller flera Bundustar rosé boxar (artikel nr. 72551) på Systembolagets beställningssortiment, spara kvittot. Skicka in det till mig med namn, adress, telefonnummer och e-mailadress. Sen vill jag ha en schysst motivering varför just du vill följa med mig till detta exotiska och spännande land. OBS: varje kvitto med en motivering ger en vinstchans, så ju fler kvitton desto större chans finns för dig att vinna.

Den 15 november är deadline och då kommer en jury bestående av Magdalena Graaf , en representant från Bundustar och jag själv sätta oss ner och gå igenom motiveringarna och kora en vinnare. Vinnaren meddelas då via ett samtal från mig och läggs upp på både min, Bundustars och Magdalenas hemsida.

I resan till Sydafrika ingår flyg ToR till Cape Town, alla övernattningar, middagar, vingårdsbesök, vinprovningar samt transporter i Sydafrika. För restaurangbesöket som är andrapriset utgår en voucher på 2000 kr på vissa utvalda restauranger runt om i hela Sverige. Badlakan är ett mkt exklusivt Bundustar badlakan till ett värde av 300:-. Vi kommer dela ut 1 badlakan per 50e inkomna kvittot. Besök gärna Bundustar på Facebook, där du får löpande information

Detta kan du bara inte missa!

Skicka ett kuvert märkt ”Sydafrika” med din motivering till:

Hasse Brontén
c/o Roa Produktion
Rehnsgatan 17
113 57 Stockholm

P.S Givetvis måste du vara över 20 år och alla eventuella vinstskatter betalas av vinnaren.

Klicka HÄR för att beställa.

Klicka HÄR för att beställa.

 1. Ska nog försöka mig på att delta i denna tävling. Vore ju inga fel att fira sin 40-årsdag i Sydafrika… 🙂

 2. Jo då Anki…här finns en som väldigt gärna skulle vilja åka med Hasse…och ska tävla oxå…även om chansen kanske e obefintlig att få äran att lära känna honom.

 3. Anki skriver:

  haha oj, inga som vill åka med Hasse? 😉

 4. Marie skriver:

  Synd i massor att jag aldrig lärt mig uppskatta vin och vet inte om jag någonsin skulle.
  Detta vore ju ett ypperligt tillfälle men eftersom jag inte vågar köpa vin bara för ATT…råka kunna vinna en tävling så får man väl stå över då för andra som lärt sig tycka om vin.

  Ha en bra helg!!

 5. anna skriver:

  åhh va härligt det låter…. hade mer än gärna åkt med dig…
  synd att ja inte dricker alkohol bara 😉
  så ja kan inte va med i tävlingen.. kan inte köpa bara för nöjets skull….

  ha en fin kväll

  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..