Tonårs prioritering

Den ljuva flickan satt och läste sina läxor när jag kom hem..

Medans hennes pojkvän bytte olja..

Undra vem som får MVG imorgon?? 😉
Det har varit en mycket känslofylld dag, många skratt och många tårar.
Bantningen sket sig fullständigt, och ingen jogging vart det heller! Jag är en människa utan mat och tränings karaktär! ”imorgon” DÅÅÅ börjar mitt nya liv………… Undrar hur många gånger man lurat sig själv egentligen.
Jag är mentalt trött och saknar de små.
Måndagar suger! Kommer aldrig att vänja mig..
Kurridutt imorgon, så dags för sängen.
Ps. Isaks rum är städat! Han fattade piken hi’hi

Sov gott!

 1. bella skriver:

  KATRIN är BÄST!!!! men Maggan är bättre läser båda och dom får tycka å träna hur mkt dom vill…behöver jag oxå börja med men orkar ej ska äta en pizza nu istället 😉 kraaaaam till maggan vill åka på bloggträff snart…..

 2. Elin skriver:

  Ingelah: förlåt det kanske blev fel, det där med utbildning= rätt till tyckande. Men Katrin är Maggans vän har vi ju förstått, och säkert en fin vän privat. Men om du läser Katrins blogg så slår hon på de svaga och framstår som ett riktigt svin rent ut sagt. Hon använder sig av ett språk som sprider enormt med negativ energi, vilket Maggan brukar vara allergisk emot. Umgås man med dem som inte delar samma värdegrund? Ja det är två olika bloggar, och personligen läser jag Katrins blogg ibland, ungefär som en skvallerblaska, ni vet sådär skitigt roande ibland. Men Katrin ger sig ut på riktigt farlig mark när hon tar upp ett ämne som hon INTE behärskar och har kunskap om. Hon är inte insatt nog för att diskutera politik. Och vem avgör det? Jo, hennes läsare som sågar henne vid fotknölarna.

 3. IngelaH skriver:

  känns som det är ett kliv på de svaga i samhället genom att påstå att man inte, utan en gedigen utbildning, får ta upp ”tunga” ämnen. Detta tycker jag känns som att man helt enkelt inte får ha åsikter och tycka till utan att ha utbildning och kunskap.

  Jag tycker en j-vla massa och det har jag rätt till!!, lika mycket som alla andra!!!, utan att jag har en gedigen utbildning… vilken utbildning nu det är… *suck*

  Och vad har detta med Maggan att göra?? vad Katrin tycker och anser??

  Känns som så onödiga kommentarer, men ibland kan man bara inte vara tyst… *sorry*

 4. Elin skriver:

  Nej håller med Annika: Katrin är en farlig mediabimbo som inte har alla hästar hemma! Hon ska inte ge sig in i politik, hon har noll koll och tänker bara på att smörja sitt eget krås! Det enda hon kan blogga om är vikt, träning, botox, bebisvärlden, längre än så greppar hon inte, och det blir SÅ pinsamt när hon ger sig in i ämnen hon inte behärskar! Jag vet inte ens om hon har någon utbildning att tala om. Folk som inte har en gedigen utbildning ska ta det försiktigt med att ta upp ”tunga” ämnen. Upp till kamp för de svaga i samhället!

 5. Anna skriver:

  Isak är en klok man! 🙂
  Och vart har du fått dina bantarideér ifrån? Du är väl knappast i behov av att banta? Själv tror jag på varierad hälsosam kost, träning och lördagsgodis 😉
  Hur bra är LCHF för kolesterolet? Det är ju detta som orsakar hjärt & kärlsjukdomar.. Känns inte så super med mkt fett! :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..