Exakt ett år sedan!

Det  fina med en blogg!

Är att man kan följa den som en dagbok 😉

För EXAKT ett år sedan, var jag hos Bettan och klippte mig! Lite blondare och lite smalare..MEN INTE fullt lika lycklig som idag  😉 Det är komiskt att kunna se tillbaka och inse att hur trist och mörkt allt än såg ut, så blir det oftast till det bättre..

Gillar mitt ordspråk, som mina tankar alltid flyr till, när jag står med skit upp till knäna!

Det som känns tungt idag, kommer inte känns lika farligt om 2 månader…

Funkar för mig och stämmer nästan alltid 😉

 1. Helena skriver:

  Bra ordspråk, ska tänka på det nästa gång det behövs. Det strålar om dig, syns att du är lycklig:-) vad spelar då lite utväxt eller något extra kilo för roll? Njut av kärleken och livet och ha en riktigt bra helg!

 2. Hej Magdalena!
  Tack för din blogg – den är toppen!
  Det jag gillar allra mest med dig är att du är just du…..du visar dig i bilder oavsett om du är sminkad eller ej….du rusar inte iväg till gymet så fort magen putar lite…du är nöjd med dig själv även om du inte ”perfekt” även fast jag tycker du är perfekt….förstår du!?
  Fortsätt att vara den du är och jag lovar att alltdi läsa din underbara blogg!
  Stor kram!

 3. Maggan!! Du är en sån himla fantastisk tjej! Glöm aldrig det. Även i svåra tider.Alltid roligt att läsa dina inlägg. Har följt dom sen första stund. 🙂 Med vänliga hälsningar Carro i Götelabörg 😉

 4. annelie skriver:

  inga pengar i världen hjälper om man är olycklig eller sjuk men pengar underlättar ju tillvaron, har man gott om pengar kan man ju unna sig att UPPLEVA så mkt mer tillsammans och givetvis kan man görA DET ändå men hoppas ni förstår vd jag menar, en picknick ute i det fria kostar inte mkt, det barn behöver då de växer upp i vårat info.samhälle är ju TID, då vi föräldrra INTE går med mobilen, smsar, sitter vi datorn osv och tvärtom..jag ska bikta mig och är avundsjuk på alla LYCKLIGA , människor och min kompis HAR en liknande preeligarderob så den vill jag oxå ha men precis som du, jag blir ej bitter för jag unnar mina vänner det och jag ska oxå ha det för vem kan ändra på det om inte jag själv….man styr sin egen framtid o kan ej vara ” offer” för det som ev.varit…kramkram, unnar dig allt gott i livet Maggot!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..