Tacos och nya prylar..

Jag har varit på ICA Maxi och köpt nya skolgrejer till killarna. Regnkläder, pennor, mappar, väskor, nya strumpor (ett par skor till mig själv på rean) kallingar, gympaskor och allt annat som kostar skjortan man inte räknat med till skolstarten. Det blir tacos ikväll, och hela familjen är samlad..

Killarna ligger utslagna och tittar på Sune, vi väntar på de stora killarna.. Isak är ute och bränner däck med moppen.. Men snart så, kan vi sätta oss ner och äta..

350 kr på Stadium, inte illa va! För ett par Nike 😉

 1. Anna skriver:

  Men snälla rara damer bry er inte så mycket om vad Maggan gör… Alla är vi vuxna nog att kunna leva våra egna liv. Jag förstår inte folk som måste ha en åsikt om ALLT alla gör. Lev era liv och va lyckliga och unna oss andra det oxå! Negativa åsikter kan man tänka för sig själv man behöver inte förpesta hela omgivningen! Gaaah!

 2. Linda skriver:

  Hej på Dig,

  Ville bara skriva att jag tycker det är kul att läsa Din blogg!!
  (Har skrivit det förr, men det tål att upprepas = ) = ) ).

  Jag gillar att Du skriver om alltifrån vardagslivet, funderingar, om roliga stunder och om stunder då allt kanske inte känns hundra.
  Om livet helt enkelt.
  Ditt liv, Dina funderingar, Din syn på det hela och Din roliga humor. Jag tycker att det är roligt att läsa om alltifrån handling av pennor på Maxi,(att Lancelot gillade sina nya grejer), till om pms besvär. Om Din längtan och kärlek till Dina barn. Att läsa om Dina/Era vänner…ja, om allt.
  Såååå……….KRAAAAAm på Dig och hälsa Dina fina pojkar!!

 3. Pia skriver:

  Svar till Monika dom fick välja själv men jag betalade deras saker. Men dom fick inte hur dyra saker som helst eftersom jag var ensamstående mamma med en egenfirma som oxå skulle gå runt o ett barn som behövde massor av medicin o omvård pga sjukdom.

 4. Carina, bittra tanter som du finns det för många av! Ngt mer känner jag inte att det är värt att kommentera…SUCK! Den svenska härliga avundsjukan.

 5. Linda skriver:

  Hej Magdalena,

  Jag tycker att det är kul att Du skriver precis som Du gör. Har sagt/skrivit det förut men känner att Du behöver få höra det igen..
  Jag ser fram imot att läsa Dina ord, Din blogg om allt vad livet ger.

  Gillar att Du skriver med Dina egna ord och delar med Dig om vad som händer i Ditt och pojkarnas liv. Du verkar vara en rolig, varm,omtänksam tjej/mamma, som värnar om Dina pojkar.

  Kraam Du Fina och fortsätt vara Du.
  Hälsa killarna och ha det så bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..