Överraskningarnas kväll!

Middagen bjöd på många överraskningar. Medan gästerna njöt av grillbuffén intogs scenen av Rickard Sjöberg och Maggans mamma Linda dök upp som hemlig gäst.

Programledaren Rickard Sjöberg dök upp och drog igång en frågesport i sann Postkodanda. Tre gästers Maggan-kunskaper sattes på prov. Vinnaren Susanna briljerade och kunde ta med sig en mobiltelefon från Nokia med kontantkort från 3 hem. Andra och tredjepristagarna Lena och Mia belönades med varsitt signerat exemplar av Brandurs senaste album.

Maggan och Rickard överraskade ett par gäster med sång och hyllningar. Tina som fyllde år och Jeanette som hade möhippa fick sin stund i rampljuset.  Därefter var det dags för Maggan själv att bli överraskad…

I veckan som kommer fyller bloggträffens huvudperson 35 år. Gästerna överlämnade en present som en tårögd Magdalena fick ta emot av Mia på scenen. Förutom en vacker bukett rosor fick födelsedagsbarnet hade de samlat ihop pengar att skänka till det barnhem hon driver tillsammans med sin syster i Indien. Fler tårar blev det när Maggans mamma Linda dök upp som hemlig gäst för att ta emot donationen. Linda höll ett vackert tal och berättade om det arbete hon och hennes döttrar bedriver.

  1. Anna skriver:

    Vilken fin gåva 🙂

  2. Rosa skriver:

    Åh så mysigt ni ser ut att ha. Vilken fantastiskt fin present ni gav Maggan, tjejer och killar på träffen.
    Ha en skön söndag allihop.
    Kram Rosa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..