Anne-Lie Rydé fick Aske att gunga

Lördagskvällen avslutades med ett explosivt framträdande av ingen mindre än Anne-Lie Rydé. Jublet visste inga gränser när primadonnan bjöd på schlagers och dansbandsklassiker.

Anne-Lie Rydé bjöd på smakprov från sin nya skiva ”Dans på rosor”. Ett oemotståndligt coveralbum där Anne-Lie tolkar klassiska dansbandslåtar. Exklusivt för Maggans gäster gjorde hon sitt första riktiga framträdande med det nya materialet. Stämningen var på topp i partytältet när Anne-Lie rev av låtar som Två mörka ögon, Inget stoppar oss nu, Sånt är livet och En sån karl med flera. Hela tältet stämde upp i allsång och bloggträffens primadonna framförde extranummer efter extranummer.

Besök gärna Anne-Lies officiella hemsida för mer information: www.annelieryde.se

  1. Anders skriver:

    Oj, verkar ha varit en riktigt härligt helg som du fixat maggan! Kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..