Föreläsning med Rosenserien

Under Maggans myshelg har vi valt att samarbeta med hudvårdsmärket Rosenserien. Ägaren Carina Swartz fanns själv på plats och höll en intressant föreläsning om Rosenseriens svenska ekologiska produkter.

Rosenserien är en svensktillverkad ekologisk hudvårdsserie. 2008 utsågs märkets produkter till årets naturkosmetik av hälsokostbranchen.

Efter föreläsningen fick alla medlemmar i det vinnande laget från tävlingen tidigare på dagen njuta av hudvårdsbehandlingar från Rosenseriens personal.

 1. Påminner lite om dessa ”ullresor”, man betalar billigt för en toppenresa men då består den även till stor del av just…reklam för div produkter;)

 2. Men gud vilka avundsjuka och bittra människor det finns.
  Hur fan tror ni Maggan skulle kunna genomföra sina bloggträffar utan sponsorer? Det är väl jättekul att hon får så många som vill sponsra henne.
  You go Maggan o alla andra korvar!
  Tycker ni är guld!

 3. Tänk vad bittert det ska vara ibland. Vad spelar reklamen för roll?? Om Maggan tjänar en slant, vad spelar det för roll? Förstår Ni inte att det väger upp för vad Maggan gör för sina korvar!!!! Den glädje och energi hon sprider!

  Massor med korvkramar till dig Maggan! Du är fantastisk och att ha fått deltagit i helgen hade varit en ära!!!
  Det kanske blir en annan gång!!
  Kram Ingela

 4. Jag har aldrig kommenterat men följer bloggen varje dag och tycker den är kul, och önskar jag kan komma med på någon träff om de blir några fler? Men det är väl klart att sponsorer måste vara med en del och finansiera en sådan här happening? Det måste ju kosta multum med artister herrgården och allting runtomkring. Jag såg också vad gästerna fick betala för hela helgen. Jättebilligt och någon måste ju betala? Förstår inte riktigt hur det går ihop sig överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Kram alla

 5. SÅ KOM ÄNTLIGEN DEN SVENSKA SVARTSJUKAN FRAM IGEN, finns de nått som e värre än den….

  Mia tror att du bara e avundsjuk på maggan…..
  för vad angår det dig om hon skattar ell inte för pengarna som kommer in,

  ja tror inte att maggot tjänar ens nån krona på detta utan gör detta för våran skull ….

  SÅ MIA SKAFFA DIG ETT LIV Å SLUTA VA AVUNDSJUK ISTÄLLET 😉

 6. Tja reklam finns i allt vi ser och hör ??! Förstår inte problemet! Du själv är en vandrande reklampelare med de kläder du använder t.ex. Givetvis krävs det sponsorer, även det är MKT vanligt.. Vad är det för okunniga småsinta människor som kommenterar egentligen??!

 7. Oj, här var det bittert! synd!

  Rosenserien kan faktiskt vara en av de bästa hudvårdsserier som finns, jag har använt dom i tre åt och är jättenöjd med allt från rengöring till deo. Hoppas ni vågar prova. Den är både dryg och billig faktiskt om man jämför med andra märken!

 8. Hejsan Maggan! Grattis i efterskott. Kom in idag och av ren nyfikenhet och wow vad glad jag blir av att du har valt Rosenserien. Jag har använt denna underbara serie i snart 5 år och är jättenöjd. Kul att ni två har hittat varandra också! Jag kanske få vara med vi nästa event?! =)

 9. Ja, det var märkligt vad den svenska avundsjukan slår till igen.
  Personligen så tycker jag det är kanon om hon kan tjäna pengar på det här sättet. Dessutom så tycker jag hon är en fantastisk snygg kvinna och önskar henne all framgång!!

 10. Rosenserien är helt underbar, fortsätt med det. Det är bra att du skriver om detta så att fler får upp ögonen för naturprodukter! Idag är vi bara 2 % som använder naturprodukter, men fler bör vi bli!

  Om det är någon som är intresserad av att vinna produkter från Rosenserien, ska ni absolut kolla in detta inlägg:

  http://emmalou.myshowroom.se/vinn-goodiebag-med-svanen-markta-produkter-fran-rosenserien/

  Tävlingen avslutas om en vecka! Det är totalt 9 produkter från Rosenserien som kan bli dina!!

 11. Hej och tack för din härliga, inspirerande och glädjespridande blogg, för att inte tala om personlighet.

  Blev lite nyfiken på att höra dina åsikter kring rosenserien. Jag själv har egentligen ingenting emot produkterna, däremot råkade jag ut för en hudterapeut som ”lurade” på mig hela serien, efter en behandling. ( Behöver jag säga att det dessutom var min fösta gång hos en hudterapeut). Jag skriver lurade eftersom hon sålde produkter till mig som gjorde så min, då endast misstänkta, rosacea bröt ut och det ordentligt, detta till trotts att jag upplyst henne om detta innan. Då jag försökt ta kontakt med henne, för att kunna reklamera varorna, gick hon smidigt nog under jorden. För att göra en lång och tråkig historia kort, så är jag lite avigt inställd även till produkterna, efter detta, vore kul att få höra någon som har en annan syn berätta om sina erfarenheter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..