ANNONS

Hasse Brontén: Tjejdeo och killdeo…

/

Jag lovade mig själv att jag i det här blogginlägget inte skulle nämna hur tråkigt det är att sommaren rinner oss ur händerna. Men lite trist är det va? Fast jag älskar hösten också, och jag tror att den här blir en av dom absolut bästa. Nog om det.

Igår hade jag typ en av mina stressigaste dagar. Kan inte bara nån skicka mig på nån kurs där man lär sig att planera sina dagar och sitt liv! Jag är en sån obotlig tidsoptimist! Igår hann jag med allt utom att ha tid till att duscha innan mitt gig. Jag hade hunnit med två möten och hade varit flyttgubbe under eftermiddagen och var svettigare än en polsk långtradarchaffis. Som tur var hade jag tagit med mig ombyte och lite deo och lukta-gott. Nåt klädbyte var det aldrig tal om, men jag hann med en raggardusch i bilen. Det blev lite deo under armarna och en skvätt parfym över allt det svettiga. Blev säkert en härlig doftblandning. Men jag tror inte att publiken märkte nåt. Giget gick kalas, så kroppsodör verkar inte påverka en komikers arbetsinsats så mycket.

Jag hade en kompis på besök i veckan och han pikade mig för att jag hade en tjejdeo. Jag har ingen koll på varken deo eller några andra produkter som ska appliceras på kroppen. Jag luktade på den där deon innan jag köpte den och den luktade helt ok. Varför kunde  inte kassörksan ha sagt nåt? Jag betalade över 200 spänn för den, så hon kunde väl åtminstone ha nämnt nåt i stil med: ”Du vet att den där är en tjejdeo va”? Eller så kunde hon varit ännu smidigare och sagt: ”Jaha, du köper deo åt flickvännen”? Nej då, hon sa ingenting till mig.

Ibland när jag har klivit in i en tjejs badrum så har jag trott att jag har hamnat i ett laboratorium. Hur mycket prylar behövs det egentligen? Jag har en deo, en after shave, lite tvätta ansiktet-prylar och tandkräm. Jag hoppas iofs att ingen av er tjejer behöver nån after shave. Men ärligt, hur mycket skulle ni kunna slänga ut imorgon utan att det inte skulle märkas? Rätt mycket, erkänn nu!

När har en kille för mycket saker i badrummet för att det inte ska kännas ok? Är det ok att kika i sin dejts badrumsskåp? Såklart det inte är ok, men jag erkänner, jag har gjort det vid nåt tillfälle (typ när det stått på glänt).  Har du kikat? Har du upptäckt nåt som du inte hade velat se? Dom gånger jag har (råkat) kika in i nåns skåp så har jag aldrig sett nåt roligt.

Jag har köpt en killdeo bara för sakens skull nu. Jag kan villigt erkänna att den andra funkar exakt lika bra och jag tycker att den luktar godare också. Så om vi ses nån gång så kan jag ha killdeo…eller tjejdeo.

Tjejdeo till vänster. Killdeo till höger.

Ha en störtskön fredag nu och en fantastisk helg! En extra hälsning till alla er som ska på Magdalenas bloggträff i helgen. Jag har tyvärr jobb imorgon kväll, annars hade jag givetvis kommit förbi. Have fun!

/Hasse

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00