Boka biljett till Maggans myshelg!

Magdalenas bloggträffar har blivit stora succéer. Efter två slutsålda helger under våren har det äntligen blivit dags för oss att bjuda in till ett nytt oförglömligt evenemang. Maggans myshelg går av stapeln på exklusiva Villa Aske utanför Stockholm den 21-22 augusti. Tillsammans med dig vill vi avsluta sommaren med en lugn och skön weekend i sann Maggan-anda.

I slutet av januari arrangerades Magdalenas första bloggträff på Friiberghs Herrgård. Premiären blev en omedelbar succé och platserna till vår lyxweekend sålde slut på bara några timmar. Gäster från hela landet samlades för att uppleva en helg utöver det vanliga. En helg som innehöll såväl tårar som skratt men framförallt nya trevliga bekantskaper. När Melodifestivalyran var som störst i början av mars bjöd vi in till vår andra helg med det givna temat schlager. Även denna gång fylldes herrgården av härliga bloggvänner som alla var redo att sjunga och dansa. Tillsammans med ett gäng av festivalens största stjärnor fick vi vara med om en galen festhelg vi sent kommer glömma.

Nu är det äntligen dags för oss att ses igen. Den här gången väljer vi att bjuda in till en mysig vistelse där vi tillsammans njuter av sommarens sista dagar. Den här gången går bloggträffen av stapeln på Villa Aske utanför Stockholm den 21-22 augusti.

Villa Aske är klassat som ett 4-stjärnigt hotell och erbjuder det bästa från två världar. En klassisk italiensk arkitektur i vacker svensk miljö. Under denna unika weekend står hela det fantastiska slottet till vårt förfogande.

Slottet med dess historiska omgivningar är den perfekta platsen för oss att ladda batterierna inför hösten. Helgen erbjuder en rad aktiviteter som stimulerar kroppen och bejakar det goda i livet. Vi vill komma hem berikade av nya erfarenheter och upplevelser.

Programmet under Maggans myshelg är hemligt. Vi kan dock garantera att även denna weekend med Maggan kommer att vara fylld av roliga upptåg, föreläsare och välkända gäster. Förutom trevligt sällskap, inspirerande aktiviteter och underhållning bjuder Villa Aske på välsmakande måltider under hela vistelsen.

Alla gäster får dessutom exklusiva goodiebags på sina rum. Som om inte det vore nog arrangerar vi även tävlingar med generösa priser värda tiotusentals kronor.

Unna dig en avkopplande vistelse i en atmosfär som inspirerar. En underhållande vistelse i sällskap av människor som inspirerar. Unna dig att vara en av oss under Maggans myshelg!

Lördag
Busstransport till Villa Aske
Välkomstdryck och tilltugg
Lunch
Fikabuffé
Coctail-mingel med dryck och tilltugg
Middag (inkl 2 glas vin)
Övernattning

Söndag
Frukost
Brunch
Busstransport från Villa Aske

Samling vid Bussterminalen vid Centralstationen i Stockholm lördag 21 augusti kl 10.00. Bussen avgår prick kl 10.30 mot Villa Aske. Kom i god tid!
På söndagen avgår bussen tillbaka till Centralstationen kl 16.00.
Resten av schemat för Maggans myshelg håller vi hemligt in i det sista!

Weekend-paketet med transport, boende, mat och dryck från Villa Aske är värt 2 980 kr/person. Maggan har även denna gång lyckats förhandla fram hela 50% rabatt bara för oss. Maggan-priset är alltså 1 490 kr/person! I detta pris ingår även alla aktiviteter under hela vistelsen.

Antalet platser på Villa Aske är begränsade. Boka din plats i tid! All bokning sker till Villa Aske på telefon 08-584 222 00 fr o m måndag den 9 augusti. Åldersgräns denna weekend är 18 år. Mer information om Villa Aske finns på www.aske.se.

 1. Fina Maggan, önskar att jag kunde fått vara med på denna helg och få fira din födelsedag med dig <3 men jag skall på 40-årsfest!!!
  Oooootroligt bra priser har du på dina bloggträffar..du är bara BÄST Maggan….Ha en underbar helg och ett S T O R T GRATTIS till dig Hurra hurra hurraaaaaaa <3

 2. Kan ni inte ha en träff i Göteborg någon gång? Det hade varit jättekul!

 3. Jeg beklager, at jeg som ”skåning” udtrykker min mening.

  Jeg er godt nok fra Danmark, men bor i Malmö og har läst Maggans blogg i lang tid, og skulle jättegerne have väret med på et bloggträff.

  Men du har nu fået mig til at forstå, at det er for dem som bor i Stockholm og omegn, og for dem som har råd til at rejse dertil. Og den gruppe tilhörer jeg (desvärre) ikke.

  Jeg holder mig til at läse bloggen fremover, men skal undlade at kommentere i fremtiden.

  Önsker jer alle et rigtigt godt bloggträf!

 4. Mysan skriver:

  Ja det var ett jäkla gnäll på en del här inne, självklart läggs blogghelgen i Stockholm där det är där Maggan bor och har sitt liv. Det går ju inte att vända ut och in på sig för att göra alla nöjda, några kommer alltid att gnälla ändå. Skulle hon lägga träffeni Skåne skulle alla de som bor norr om Skåne dvs den största delen gnälla för det så lägg ner. Priset är väldigt fördelaktigt, jag var med på den första helgen och jag lovar att man får väldigt mycket valuta för pengarna! Jämför vad det kostar att åka på en vanlig spa-helg så förstår ni, lägg sedan till alla underhållning, mat, fika, tävlingar, goodiebags, artister, föreläsare så förstår ni att det är ett kanonpris hon erbjuder! Jag kan verkligen rekommendera att åka men förstår självklart om det blir lite kort notis för en del som inte bor i närheten.

 5. Hej igen…

  Jeg syntes ikke, at nogen ”gnäller” mycket over prisen… selv syntes jeg, det er jättebilligt, MEN det koster faktisk en del at komme fra Malmö til Stockholm, og ligger man det oven i prisen, så bliver det dyrt for nogle personer… her ibland mig.

  Mit indläg var bestemt inte ment som gnäll…. bare et ydmygt önske om et bloggträf i Skåne ;o)

  Jeg önsker jer alle en rigtig god fornöjelse.

  Kh Jeanette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..