Kurriduttpaus

Har flugit till Kurridutt idag. Semestern fick läggas på is för lite härligt jobb i Sverige. Packade ett ombyte och hoppade på planet. (flyger ner till Nice på måndag igen)
Igår var nog en av resans roligaste dagar…
Vi möte på lite vänner och fick lift till hamnen från stranden. Har aldrig åkt båt så fort! Vansinnigt kul 😉

Träffade en härlig familj i Danmark. Är vi kompisar här?! Då vet du vad som gäller;-) du blir fångad på bild..

Såg ett annat ansikte som stirrade på mig när jag köpte min mack’middag.
Känns bekant på något sätt…

Har krupit ner i sängen…
Imorgon är det väckning med tuppen! Vi kanske syns?

Tack för att du finns! Stor kram och godnatt x

 1. Anki skriver:

  Härliga bilder 🙂
  Läste din sommarblogg, låter som om du trillat dig ordenligt med denna Filip, härligt. Jag delar nog inte riktigt din filosofi om att kärleken på äldre dagar är starkare, all stark förälskelse är störst för stunden oavsett ålder, något jag kan se på min 17 åring nu..haha
  Men har man gått igenom några misslyckade relationer under sitt liv så är ju lyckan när man prickar rätt, oavsett om man är 20 eller 80 🙂 I alla åldrar förvandlas ju grodor till prinsar men minst lika ofta kan ju denna stiliga charmerande prins man träffat senare visa sig vara en praktpadda men är det en äldre man så brukar han vara bättre på att dölja det först. 😉 Men som sagt förälskelsen när den är som störst är ju alltid bäst för stunden och självklart inte alltid det första man minns när man tänker tillbaka på sina fd relationer. Är ofta notan efteråt som visat hur relationen egentligen var 😉 Ja du inte lätt det där med kärleken, ack så jobbigt ibalnd men ändå så underbart är allt känns rätt 🙂

 2. Hej Magdalena !
  Länge har jag tänkt att jag ska läsa din bok och plötsligt så låg den på konferansbordet på jobbet när jag kom och skulle jobba natt. Nu har jag precis läst sista sidan och kan inte annat säga än att den berör – verkligen !
  Jag är en hel del äldre än du ( 44) och har också gått igenom en jobbig ( lindrigt sagt) separation. För mig bestog tiden innan separationen mest av psykisk terror som snabbt bryter ner en, ja det vet ju du. Jag slapp undan den fysiska smärtan ända in till den sista helgen då jag blev istängd i vårt hem och misshandlad psykiskt och fysiskt i 2 dagar, när måndagen kom så for han tack och lov i väg och jobbade, som om inget hänt, och jag fick hjälp av min syster att fly hemmet. Barnen som varit hos sin pappa över helgen slapp se eländet. Vi bodde sedan hos mina underbara föräldrar tills vi fick flytta in i den nya lägenheten. Där fortsatte terrorn, eller den blev värre, höll på i ett år då min mamma tvingade mig att kontakta polisen. Jag vågade inte uppge mitt eller hans namn men jag fick en förstående person att prata med som tog mig på allvar. Han tyckte det lät allvarligt och att hotbilden mot mig var stor och att jag skulle anmäla honom. Jag varken vågade eller orkade… kändes som jag inte skulle kunna möta honom i en rättegång, och vad skulle han göra sen, vem skulle tro på mig – han var ju otroligt manipulativ och skulle säkert charma alla – kanske ingen skulle tro på mig ???
  Jag fick 2 direktnummer av den snälla mäniskan på polisen iaf som jag kunde ringa dygnet runt om jag skulle behöva. Bara att jag fått prata med denna person och att han trodde mig och tog mig på allvar fick mig att må bättre.
  Vad som sedan hände vet jag inte men strax efter så slutade terrorn över en dag… Kanske träffade han en ny tjej, vet inte men gudarna ska veta att jag tycker synd om henne isf.
  Men kanske han tog sitt förnuft till fånga som din exmake gjorde – det får jag nog aldrig veta.
  Mina underbara flickor är nu 21 och 23 år gamla, då vi fick fly vårt hem var dom 4 och 6 år och har bara lite diffusa minnen av vad som hände. Jag försökte precis som du dölja min rädsla för dom för man vill ju att barnen ska få slippa växa upp med rädsla och oro, jag tror jag lyckades ganska bra.
  Fast min historia inte varit liga grym som din så kan jag känna igen och känna mig in i din dåvarand situation.
  Innan jag träffade min överman så hade jag aldrig trott att nån skulle kunna sätta sig på mig eller trycka ner mig, nåt våld överhuvudtaget skulle jag aldrig acceptera. Men otroligt snabbt bryter dom ner en och så är man ingenting.
  Varför stack man inte direkt, jaa… det går bara inte att förklara, man hamnar i ett strupgrepp helt enkelt. Innan jag själv var med om detta så tyckte jag nog lite att man fick skylla sig själv när man stannade i ett mishandelsförhållande, men bara den som varit med om det vet. Det är nästan omöjligt…
  Som du försår så har din bok väckt många gamla minnen i mig, men nu kan jag hantera det och mår så underbart i mitt singelliv. Jag har ju trots allt 2 underbara döttrar och vi har levt ett tajt liv tillsammans som gjort oss till de bästa vänner.
  Önskar dig allt gott och tackar för en viktig och bra bok.
  Oj, det blev mång rader men du förstår nog varför. Tack för en bra och VIKTIG bok. Önskar dig allt gott ! Kram Pia

 3. Helene skriver:

  Va fullt upp du har = )
  Fina bilder OCH FINA båtar !!
  Ha det gott och ha en härlig söndag.
  Kram Helene.

 4. Jag har inte skrivit här på väldigt länge men jag läser fortfarande.
  Skönt att se att du mår så bra just nu.
  En liten hälsning bara.
  Kram.

 5. Anna skriver:

  Älskar att resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..