När katten är borta..

..dansar råttorna på bordet. Eller hur var det nu igen?

Jag, Tomas ”Tjocko” Gson är ute och rekar inför nästa bloggträff. Jag har suttit hela dagen i tuffa förhandlingar, provsmakat mat och mätt upp lokalerna. Jag har provgått trappor, sovit i de skönaste sängarna och testat mingelvänligheten. Jag gör tummen upp och tror det här blir fantastiskt bra. Håll utkik, inom kort kommer det information om nästa mysiga träff.

Nu hoppas vi bara på att Maggan inte får några dumma ideér och stannar i Bremen eller något och öppnar ett GuestHouse och serverar Knödel och öl resten av livet, utan att hon kommer hem snart.

Är ni nyfikna på vart vi skall vara så kan ni smygkika här. Tänk bara på att inget kan bokas förrän informationen och inbjudningarna har gått ut, vilket de gör inom kort.

Boka av helgen 21-22 augusti och gå gärna med i vår nya facebookgrupp, där vi hela tiden uppdaterar med mer information kring det här och mycket annat.

Även om regnet öser ner så hoppas jag att solen skiner på er på ett eller annat sätt.

//Tjocko

 1. Åååh, så spännande…..när får man veta mer?? Vill ju såå gärna ha lite skoj med alla er.

 2. Skulle gärna men ekonomin tillåter inte denna gång heller… Jag får se till och spara till nästa för jag vill ju oxå gärna gå, nån gång… =)
  Kram

 3. Va med på den första, men missade den andra…vill verkligen med på denna=)

  Kram

 4. Katrin skriver:

  Jippie. Jag kommer lätt. Vad roligt! Jag har inte varit med innan så jag är lite nyfiken.

  kramar

 5. ÅÅH Typiskt att det ska komma så sent och tätt inpå. Här har man laddat och väntat på en ny bloggträff och så kan jag inte den helgen. Men man får vänta tills nästa gång istället!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..