Aschtung!

Förlåt mina vänner! Jag har knappt någon täckning på mitt mobilnät här nere. Jag fräser igenom Tyskland och jag har lyckats få fortkörningböter`! Kör för fort på autobahn? Trodde det var fri fart?  Jag kan iallafall. En arg tysk polis gav mig bassning och smisk på rumpan!  Kanske var det så att jag körde för sakta och hindrade trafiken? Det är mer troligt. Jag förstod inte ett jota vad de sa.

Nu står vi på en parkeringsplats och har lyckats få lite täckning och på tiondé försöket fick jag in det här. Hoppas ni har det gott i sommarvärmen, jag pratade med Tjocko som sa att sommaren är tillbaka!?

Mina härliga korvar. Ni är bäst!

Maggot

 1. Jag tycker att arg tysk polis gjorde helt rätt.:O smisk på dej.

 2. CL skriver:

  ha,ha trodde inte man kunde får det där 😉 Här är det sommar värme igen ,tjohooo!

 3. Viveka skriver:

  Haha… du kan du…asg…
  Ta väl hand om er nu o ha det underbart.
  Kram kram härliga Maggot

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..