ANNONS

Aschtung!

/

Förlåt mina vänner! Jag har knappt någon täckning på mitt mobilnät här nere. Jag fräser igenom Tyskland och jag har lyckats få fortkörningböter`! Kör för fort på autobahn? Trodde det var fri fart?  Jag kan iallafall. En arg tysk polis gav mig bassning och smisk på rumpan!  Kanske var det så att jag körde för sakta och hindrade trafiken? Det är mer troligt. Jag förstod inte ett jota vad de sa.

Nu står vi på en parkeringsplats och har lyckats få lite täckning och på tiondé försöket fick jag in det här. Hoppas ni har det gott i sommarvärmen, jag pratade med Tjocko som sa att sommaren är tillbaka!?

Mina härliga korvar. Ni är bäst!

Maggot

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00