ANNONS

Brudar och kåta karlar

/

Jag är hemma! Mår lite risigt…Vet du?! Efter 3 dagar på Gotland så var vi INTE på krogen en enda natt, Jag börjar bli gammal ,-) Middag hos vänner onsdagkväll, försov mig torsdag kväll, och var i säng innan tolvslaget igår.

Gillar den här bilden!

Vi fick en härlig dag i sol! Innan störtregnet svepte in över ön…

Vi hann iochförsig med en liten afterbeach på Kallis 😉 sååå gamla är vi inte, bara 20 år över snittet..He’he

Hasse har helt rätt i det han skriver… Det är sorgligt att se tjejer stå som flugor runt drinkborden! Och det är OXÅ tragiskt att se idioter ”spruta iväg” champagne för tusentals kronor, det ger mig rysningar i hela kroppen, jag blir riktigt äcklad. Det är sorgligt att se hur killarna VILL HA kuttersmycken, och hur tjejerna VILL VARA kuttersmycken.

När jag är ute så betalar jag alltid min del av notan, jag tar GÄRNA notan bland killar. Jag och min kille vi brukar betala varannan gång vi äter ute, tex. Häromdagen tog jag lunchnotan för 10 pers (killar ;-), på kvällen tog någon annan middagen…Man behöver inte paragrafrytta, MEN man ska göra rätt för sig, och inte gapa om jämställdhet bara NÄR det passar person eller situation.

Någonting som slog mig, när jag läste kommentarerna, var… Elin J ?! Du tror inte att jag betalar för min semester resa till Gotland själv? Det lustiga med detta, är att det är oftast, BARA är tjejer som ska ifrågasätta, trycka ner, anta och döma varandra.

Varför ifrågasätter man inte min livsstil förövrigt? Resten av året? Vem tror du betalade åkbanden på Grönan? För campingen med alla barnen i Örebro? Vem tror du betalar min hyra, mina räkningar, min bensin, mina biobesök? Middagar? Försäkringar? Killarnas kläder? Isaks körkort? Moped? Mat? Häst’stallhyra? Telefonräkningar? Semestrar eller dagis?

Skulle det vara min nya kille???? Hur funkar det? 😉

-Ursäkta?? Jag heter Magdalena, jag har 3 barn? Har varit singel i två år? Du!….Nu har vi hängt i ett halvår? Skulle du kunna betala min telefonräkning, och mina tamponger?

Vad får en att anta att jag inte skulle kunna betala för några dagar på Gotland? Jag har ett jobb, en lön, ett liv…

Men OM jag nu SKULLE ha blivit bjuden?!

Hade inte det varit ok? Hade inte det kunnat vara en romantisk gest? Hade jag inte kunnat ha varit värd det?

Tjejer är fenor på att hacka på varandra…..

Jag tycker att vi tjejer ska uppmuntra varandra lite mer, ge varandra en klapp på ryggen, stötta varandra…Vara glada för varandras skull! Tänk vad mycket härligare det vore om ett gäng tjejer skulle kunna HÅLLA IHOP och betala för ett drinkbord tillsammans? Inte skälpa varandra, anta, eller dra för snabba och bitchiga slutsatser…

Jag älskar att se självständiga tjejer! Låt oss vara det tillsammans, och peppa varandra 😉

Ska vi ha ett stort jäkla ”korv girlpower skumpa bord” på Gotland nästa år? Ha massor av toyboys som åmar sig, och juckar för gratis sprit??

Dagens fråga : Är det MER OK för tjejer att ha ett juck och åm’bord? Och VARFÖR skulle det isåfall vara det?

2. Vill vi tjejer vara mer jämnställda ”när det passar” ?

3. Ska en kille (helst) fria? Köpa blommor? Öppna dörren, dra fram stolen, överraska med presenter? Byta däck? Ta notan?

Och Ps.Jag har ”date’at okända fattiglappar!” Kärleken är faktiskt blind, och kan inte räkna.. Det är människan, själen, erfarenheten, känslan, ögonen, hjärtat, som skapar kärleken. INTE plånboken. Ang. Magnus så var nog jag och min syster en ”aning” mer i hetluften för 15år sedan än Hedman…. Så det kanske var han som tog en av ”Systrarna Graaf” för pengarna, kurvorna och musiken istället? 😉

MASSOR av kärlek!!!!!!

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00