Jag är en liten gottegris!

Åhh vad jag älskar mat!!!

Jag sitter i köket och hör förskräckt små grymt’ljud bubbla upp ur strupen! Små stön av förtjusning och välbehag när jag sväljer ner en pizzabit med en stor klunk vanlig cola + en extraburk Fanta!
Jag ser mig själv i helikopterperspektiv. Jag har sås runt munnen, äter med fingrarna och hinner knappt svälja mellan tuggorna..
Den ultimata pojkvännen måste väl ändå vara en ”feeder”?! Tänk att bara få ligga på en soffa och bli itryckt kakor, pizzor, smågodis och feta såser..
Min hobby är verkligen mat!
Jag kan bli så förbaskat avundsjuk på människor som har vuxen hobbys, som brinner för något.
Fiska, cykla, fotboll, jaga, dans, tennis, golf, bilar. Laga mat? Inte ens det?! Jag älskar att ÄTA mat (och ta små tupplurer) DET är min hobby. Usch jag borde skämmas, eller åtminstone ljuga för dig och mig själv. Hur tvingar man sig själv att få en riktig hobby? Är det något man föds med, finns det inbyggt? Kan man locka fram det i medelåldern? Är det för sent för mig?
Orientering? Boule? Korsord? Stickning? Någon nyttig och bra fritidssyssla…Kom gärna med förslag eller tips..

 1. *lena* skriver:

  Jag anser att man måste stå för vad man skriver, sitter man & ger skit på någons blogg är man ganska liten i mina ögon….helt ok för mig att min e-post syns, (de av oss som är här iaf vi trevliga korvar använder våra riktiga namn !!!!) men det kanske är för att jag aldrig skulle vara elak och förtala någon annan som vissa här tycker är helt ok, herregud stå för era åsikter…och då menar jag inte att man inte får tycka annorlunda än Maggan självklart men att sitta och diskutera hennes ekonomi & sånt vi inte har att göra med är lågt…skitsamma vem som betalar vad , hennes business inte vår och kom inte dragandes med att hon får skylla sig själva för att hon bloggar VARFÖR är man automatiskt ett jagat djur som måste stå till svars för allt man gör ….Maggan försök att inte ta åt dig av alla dessa negativa energitjuvar…deleta dem bara , guuu va skönt om man kunde göra det IRL, lovely…syns på bloggträffen & ha en underbar resa med killen…KÄRLEK *

 2. Henrik skriver:

  Haha, du är ju för skön ”Äta mat och ta små tupplurer” som hobby. Kör hårt, Magdalena 😉

 3. Malin skriver:

  Jag har aldrig kommenterat här förrut, men jag måste säga att du verkar så himla ärlig och verkligen dig själv.
  Me like!!!!

 4. Malin skriver:

  Halloj!
  Å vad glad jag blev när jag läste att du inte har nån spec hobby!
  Får dödsångest när jag ska söka eller sitta på en intervjuv och skriva eller att dom frågar om min hobby…
  Min hobby är att ligga i soffan å käka chips och kolla på tv. Att det ska vara så fel det förstår jag inte!! Det kan jag inte skriva eller säga så jag drar en vit lögn jag umgås med vänner och ägnar min lediga tid åt mina barn….Visst gör jag det med men herregud soffan chips och tv. MEEEE LIKKEEE!!!

 5. Annica skriver:

  Goliath är en kanonhobby tycker jag. Jag älskar hästar! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..