Helikopter över Gotland..

Vi skulle ta en tupplur efter afterbeach’en igår, men somnade och vaknade inte upp förrens halv fyra imorse. Lite skönt i efterhand, att få känna sig utvilad och pigg idag.
Jag har haft den häftigaste morgonen på länge!
Jag har fått flyga helikopter! Jepp du läste rätt! 😉
Sprang på en gammal vän och hans härliga flickvän under frukosten..
De hade flugit ner till Gotland, skjuts till racebanan? Ja varför inte! Vilket lyx!!!
Jag går på små moln! Det var jättekul.

Stor kram!!

 1. Härligt att bara kunna ta vispen till racerbanan…

 2. Hejsan!
  Jag är helt fast i din blogg. Gillar allt du skriver och har även läst din bok som jag bara ÄLSKAR.
  Jag har också flugit helikopter och tyckte det var fantastiskt, tyvärr var jag sååå himla bakis att vi var tvungna o ”mellanlanda” en stund då jag inte mådde så bra. Men vilken upplevelse.
  Min vän lästa din blogg, jag fastna o nu läser min vän din blogg o har fastna.

 3. Lollo skriver:

  Hej Maggan! E du på ön? Hoppas jag springer på dig nåt innan vi drar till Stockholm imorgon. Ska ni ut och käka middag så måste jag tipsa er om värdshuset Lindgården som ligger på strandgatan! Underbar mat. Kram

 4. Kära Magdalena, jag har nu fått tummen ur, äntligen, och köpt din bok. Ljudboken. Började i går, och har redan kommit in i halva boken. Kunde inte sluta lyssna. Min känslor är många; arg, rädd, frustrerad men ibland sticker det in ett hopp/kärlek fram…man har svårt att förstå och tro att det verkligen förekommer. Man lever som i en skyddad bubbla…jag har haft tur.
  Helena som läser gör det kanonbra. Ska nog lyssna slut på boken idag…vill inte att den ska ta slut!!!
  Sköt om dig och jag är verkligen glad att du har det bra idag. Och ISAK förstås, den lilla pojken…som är stor nu..:-)
  Massa kramar från mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..