ANNONS

Hasse Brontén: Tjejer och pengar!

/

Gillar tjejer pengar?

Har du hört någon säga ”jag tog honom för pengarna”? Jag har personligen aldrig hört det. Vore det fel att säga så?

Nu har jag varit ute och svängt i landet ett tag i sommar.  Det har blivit jobb, bad, golf men också rätt mycket festligheter. Det är intressant att se när killar vid sina bord köper in champagne och helrör med allt vad det innebär.  Grabbarna agerar likt påfåglar och sprider ut sina fjädrar över stället för att locka till sig eventuella honor. (Jag inkluderar mig själv och mina vänner här med, vi är inte bättre)

Eftersom jag sällan hör att tjejer är intresserade av pengar så borde det ju inte fungera. Men det gör det. Igår var vi i Tylösand och redan på after-beachen kunde jag se ett gäng som tog in stora flaskor champagne. Efter varje ny beställning så kunde jag från balkongen se hur fler och fler tjejer anslöt.

Du har säkert själv sett det när du varit ute på lokal. Samma sak kunde observeras igår kväll på Leifs Lounge här i Tylösand.  Borden med stora skålar fyllda med is och dyr alkoholhaltig dryck hade ständig uppvaktning av tjejer som ville ansluta.

Det är som ett skådespel när man betraktar det lite från sidan. Männen betalar för alkoholen och kvinnorna ansluter och blir bjudna. Det är nästan lite grottmännisko-nivå på knepen som inte alls är speciellt raffinerade när man tänker efter.

Jag skulle vilja ha en kamera på dom här borden så man efteråt (i nyktert tillstånd) kunde se hur larvigt det faktiskt ser ut.

Jag har aldrig någonsin varit med om att ett tjejgäng sagt ”nej, nu bjuder vi tillbaks genom att köpa in några flaskor champagne till”.  Jämlikheten existerar inte just i dom här sammanhangen känns det som.

Vi är säkert rätt överrens om att pengar inte är lika med glädje. Och det är nog så att vi  kanske inte skulle bli mycket lyckligare om vi var stenrika. Men att pengar lockar till sig damer är ett faktum.

Är pengar sexigt? Kan pengar vara en anledning till ens val av partner?

Är tjejer verkligen ointresserade av pengar eller bor det en Anna Anka i varje kvinna?

Ha en fantastisk fredag!

//Hasse

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00