Lance 10 år och Gotland

Som du märkte var jag spårlöst försvunnen igår:-) vi flög upp från Skåne och drog visare mot vackra Gotland. Min inloggning till våran sida via min iphone spökade lite..
Min underbara och högt älskade Lance fyllde 10år igår! Vad tiden går fort! När han kommer hem igen så tänkte jag överraska honom med ett riktigt coolt Laserdome’kalas..
Vi bor mitt i Visby på ett helt nytt hotell! Vrålfräscht!

Morgonen har vi tillbringat på Gotland ring. Nu dricker vi ett glas bubbel och tänkte ta en sväng förbi ungdomshaket Kallis 😉

 1. becca skriver:

  more power to you magdalena! <3

 2. Lulu skriver:

  Bra skrivit LELLA!
  Du har så rätt att ämnet ”golddigger”är tyvärr tabu!!

 3. Hanna skriver:

  Hej maggan, läste i en skvallertidning att du skaffat kille,så va de en bild på er o du hade skrivit i din blogg att du va så kär;), ska man tro på det eller inte? grattis sånna fall om det är sant;)
  Hade bäst

 4. När jag ser bilderna från Visby längtar jag verkligen dit!!!
  Jag ”bodde” där hela sommaren 1996 och var alltså där under den sk Stockholmsveckan då. Vi hade superkul!
  Med tanke på några kommentarer som handlar om killar och pengar kan jag berätta att jag bryr mig inte ett skvatt om sånt. Jag blir intresserad av killen helt enkelt.
  Och pengar och Stockholmsvecka i Visby får mig att minnas ett gäng härliga killar vi träffade sommaren -96. De hade massor med pengar med tanke på bilar, boende mm, MEN de var inte alls så som jag trodde att killar med pengar skulle vara. Lite dryga och snobbiga osv. De här killarna gick i shorts t o m på krogen. Inte riktigt vad jag definierade killar med mycket pengar.
  Men såååå trevliga och roliga! Vi hade mycket fester ihop under de dagarna.

 5. Visst är det så att pengar lockar. Inget snack om saken, men vad jag menade med kärlek, var att om jag skulle träffa en man som är tjusigt klädd, uppför sig som en riktig gentleman och bjuder mig på drinkar och middag och jag faller handlöst.

  En gång i månaden träffas vi,typ, och gör sådana saker tillsammans,bli tokkär kanske.. Han ser ju trots allt bra ut och har pengar.. Men vid närmare granskning så visar det sig att hans bostad är en parkbänk någonstans på söder.
  Skulle jag dumpa honom då?

  Tveksamt, väldigt tveksamt.

  Men för att återgå till Maggan. Vi vet ingenting om hur hon och Magnus fördelade sina olika uppgifter i deras äktenskap. Därför ska vi heller inte uttala oss om att hon är dum för att hon nu vid skilsmässan begär lite pengar.

  Man kan ju alltid testa att slänga fram ett äktenskapsförord. Säger killen/tjejen nej då, då vet man ju att det var bara pengarna som lockade.

  Ja, jag håller med. Ett visst mått av prostitution är det. Att låta sig köpas på det sättet..

  Sen tror jag vidare att Maggan mycket väl kan ha betala sin del av denna resa alldeles själv.
  Men då vi inte vet, så ska vi heller inte spekulera.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..