Klockan är mitt i natten…

Flög ut från Bromma, men landade på Arlanda! Så jag fick ta mig till Bromma för att hämta upp bilen. Suck! Inget man vill när man sovit med gamnacke och öppen mun på planet 😉

Hjälp mig med den här! Det är säkert bara jag som är dum i huvudet… Men jag kan få fnatt när jag inte får ihop det, säkert jätte simpelt.

Sov på ett jättefräscht hotellrum! Jag är inte kräsen, men huden knottrade sig av obehag då jag såg lagret av damm, hår, flott och skit på golv, ytor och väggar. Blääääää

På lampan stod det DÖD i dammet, och på golvet kryllade det av silverfisk..

Klänningen är lånad från COAST på NK, inför inspelningen…

Tröjan är från Benetton

Jag hämtade upp killarna i Kungsängen, de hade haft det super med Julia och hennes syskon!

De har hoppat, busat, ätit godis och varit på barnmöten…

Lance gör kullebyttor på studsmattan…


Nu är jag helt slut!!
Jag har packat killarnas väskor, imorgon åker de till sin pappa! Åhhh vad tomt det kommer bli..
Jag flyger till Skåne, sen ska jag iväg på  roadtrip genom Sverige och Europa! Det kommer bli ett riktigt äventyr!

 1. *lena* skriver:

  Ha det så härligt, hoppas du åker med en karl ??? lite förälskelse mår alla bra av om inte så kanske du hittar en på road trip(en)…´vi skulle åkt till södra Frankrike men nu verkar det som det inte blir såååå lite besviken soooom jag längtat men jag har 2 veckors semester utan barn i Augusti så kanske sätter upp tummen & liftar ner …ha det bäst & KÄRLEK *

 2. hellon skriver:

  Ha det så trevligt och njut av allt det goda livet livet ger i morgon kan det vara försent….

 3. Anki skriver:

  Är det några som möjligtvis tar kort på kärleksparet så är det nog rimligtvis vanliga dödliga” som tar bilder och skickar till skvallertidningar med nyhetstorka, tidningar har nog inte resurser att följa efter alla kända ansikten på deras semestrar 😉

  Ha en härlig resa och så önskar jag dina söner fin semster med sin pappa 🙂

 4. Hoppas att alla dreglande journalist-wannabees, på de till tidningredaktioner förklädda spinkontoren, kan ge dig och din hemlige vän lugn och ro så att ni verkligen kan njuta av er resa. All lycka till er båda. När det gäller dina graabar så vet jag själv hur det är, jag sitter här och längtar efter min dotter som jag får träffa först nästa fredag, men de har det säkert bra hos pappa så NJUT nu på alla sätt som går (!). Många kramar och lycklig resa

 5. Linda skriver:

  Ja….man blev ju inte direkt sugen på att krypa ner bland lakanen i det hotell rummet. = / .

  Ja, vad säger man.

  MEN, till Din och Din kärleks-roadtrip säger jag bara, NJUT!!
  Ta vara på varandra, mys och ha det nice = ).

  Kraam på Dig Maggan och hälsa pojkarna. Förstår att Du kommer att sakna dem mycket!!

  Kraaaam.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..