En lunchrast med nostalgi.

Jag spelar nog in det roligaste programmet någonsin idag! Har aldrig haft det så här skoj!
Vihar tagit en liten lunchrast och jag sitter och bläddrar i en nostalgi’bok som låg på fiket….
Vad mycket minnen vissa bilder lockar fram:-)

VAAA????!!! Vad är det här för gammal bild de dammat av? Nostalgi? Nej tack’du’Kron! Så gammal känner jag mig ente he’he

Vad är nostalgi för dig? Vilken glass var din favorit som barn? Hade du oxå bockstyre, finns det idag förresten?
När jag var liten så fick jag en svart’gul BMX GX 2000 av min pappa i födelsedagspresent.. Kommer ihåg det som igår;-) likaså Nintendot med fyrkantiga gråa spel.

Ha en underbar dag min fina vän! Tack för att DU finns och förgyller min tillvaro. X

 1. Hello there! This post could not be written any better!
  Looking at this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I’ll forward this information to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 2. du blir bara vackrare och vackrare ju äldre du blir..

 3. Jenny skriver:

  Måste ju bara tillägga…. bockastyre på en rosa-vit cykel av okänt märke som blev stulen så många ggr att jag slutade räkna – jo, jag fick på olika sätt tillbaka den varje gång!!!

 4. Jenny skriver:

  Hello 🙂 Vill börja med att tacka så mkt för Jenny Berggrens singel som jag förvånat fiskade upp ur ett kuvert för ett par veckor sen!!! Jättekul att jag vann den, trevligt att du har små tävlingar då och då med mkt blandade vinster så man kan tänka ”kanske just jag vinner” 🙂 Jättekul att höra Jenny nu, vartåt hon styrt sin kos i musikväg efter grymmaste Ace-of-Base-tiden (lite svårt att toppa kanske men inget är ju omöjligt).
  Måste även kommentera vädret här i Småland ikväll – det viner i fönstren av en höstlik vind samt 9+ och regnat hela dan. För ett par veckor sedan gick jag dagarna i ända iförd endast underkläder hemma med svetten som rann ur alla porer och hålor, 36+ i skuggan var det högsta vi mätte här i de småländska skogarna. Herregud, nu kan man tro att man åkt tidsmaskin till ett annat år eller så apropå nostalgi..
  Boken du visade bilder ifrån gav värsta ruset 🙂 Tip Top, Storstrut och Puckstång, Sebastian Bach of course (+ ett 20-tal till långhåriga snubbar som tapetserade väggar, dörr och tak 🙂 Neon och pastell i alla varianter, cykelbyxor, ”kinaskor”, röda vita rosen, palla äpplen, mintluktstift, Tracks-listan med Milli Vanilli, UB40, Whitney Houston, Europe, George Michael, Samantha Fox, Lili o Susie, brännboll, Dirty Dancing, V, Beverly Hills 90210, Twin Peaks, rotting-möbler, vitt, vitt,vitt, struktur-tapeter, blommigt, blommigt, blommigt, knapptelefon med sladd, John Blund, Solstollarna, Anna Book, Herreys, ”Säg mig, vad döljer du för mig, i dina mörka ögon”, Mr Music, första kyssen…. I skrivandets stund är jag salig och skulle kunna hålla på i all oändlighet, minnena vällde över mig som en oljeläcka från BP (jävla klantar alltså, hade min ilska gentemot deras slarv kunnat suga upp oljan så hade det fanimig varit kliniskt rent i havet nu)…. Ska släppa tankarna på ”de giriga” och äta lite muffins nu. Ha de gott där ute wherever you are! (Hopefully not a fish near by the oil-ship…..)

 5. anna skriver:

  Boccia!! Godaste glassen!!! O nej, jag hade inte bockstyre, mamma o pappa tyckte att jag var för liten. Snacka om att jag var besviken i flera år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..