Bäbis

Och bad från bryggan

 1. Jonna skriver:

  Ville bara skriva till dig och säga att jag idag läste ut din bok! Och vilken bok, så fruktansvärt bra! Jag har aldrig varit så inne i en bok och verkligen lusläst den från sida till sida! Jag blev så berörd av allt du varit med om, om allt du klarat av och hur stark du är!
  Jag blev riktigt ledsen när jag kom till sista sidan, ville bara läsa mer och mer och mer och mer!
  Så ja, allt jag ville skriva var att din bok är den bästa jag läst!
  Du gav mig tro om att efter regn kommer solsken..
  Tack för en underbar bok…
  // Jonna

 2. Malin skriver:

  Hej! Jag har läst din bok säkert 50 gånger och jag tycker den är lika bra varje gång!!! Jag ville bara tala om för dig att jag är ett stort stort fan och ser upp till dig.
  Du är bäst!

 3. Ija skriver:

  Jag tror att d finns en anledning att Magda inte lagt ut någon bild…kanske ska respektera d då ?!?
  Du strålar Magda…inifrån och ut och det tror jag bara genuint äkta människor gör.
  Gratulera dina barn och medmänniskor som har just dig i sin närhet.

 4. Sara skriver:

  på katrins blogg är hennes kille inte med, men däremot på bingos så är han med i hans båt, på katrins blogg är det en kompis till katrin o bingo 🙂

 5. My skriver:

  Din nya kille man ser på Katrins blogg? 😉
  Blev dock ledsen när man ser lille Ringo sittandes i en sele på sin pappa som saknar flytväst, RIKTIGT farligt då jag själv av erfarenhet vet hur otroligt lätt det är att åka ut för en båtolycka i skärgården (även om man själv är försiktig så är inte alla andra det då sjöfyllan är på topp nu på sommaren)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..