Sol och bad

Sol och bad i Sigtuna, ikväll båtar vi till Bingo, Ringo och Katrin…

Jag solar i shorts och linne. Skulle hellre äta ett kilo kattskit än att promenera omkring bland en massa människor på stranden i bikini!
Någon tar en msmbild, skickar in skiten till någon blaska, jag blir illamående av tanken. Tristan frågade mig om jag hade en bäbis imagen idag.. Lance svarade åt mig. Nej mamma har bara en två storlekar för stor skinndräkt.
Utegångsförbjud och INGEN glass resulterade de svaret till 😉

 1. Jobbigt att behöva känna på det viset, att man inte kan få lämnas ifred bara. Ha det gott hos Katrin, Bingo och Ringo.

  Kram AL

 2. Helene skriver:

  Inte för att vara elak men din fd ”karriär” med syrran kan ju ha fått folk att ha en speciell uppfattning om dig, inte så lätt för dem som har de då de inte känner dig.

 3. Helene skriver:

  Bruna ben du har!! om jag hade så bruna ben skulle jag vara glad, blir aldrig brun mest röd men jag har slutat att sola, en yrkesskada då jag jobbar på hudklinik och ser mycket maligna melanom och annan skada av solen så jag har också shorts och linne på och massor av solkräm och sitter dessutom i skuggan. Snyggt att vara brun men det går ju bort direkt!

 4. Sara skriver:

  Jag skulle kunna äta kattskit för att ha en kropp som du !!
  Men jag förstår hur du menar . . .

  Hoppas ni får en fortsatt mysig sommar !

  Kram

 5. Tant T skriver:

  Du är kempefin vännen! Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..