ANNONS

Bad, möten och film..

/

Jag hjälpte Mia med hennes killar under morgonen och hon hjälpte mig med mina under eftermiddagen, då jag var tvungen att gå på ett trist möte. Efter det träffades vi upp på badstranden i Sigtuna.. Åkte hem till henne och åt grillad kyckling med massor av goa tillbehör.

Helt underbar!

Såg en för jäkla rolig bil/båt?! Idag! Vad är det för något! Jag är kär! Någon som vet historian? En riktig Maggotbil!

Jag har myst på soffan. Vi har kollat på film, bägge killarna somnade för ett par timmar sedan. Jag ligger kvar och tittar på en långfilm på 1an. Vi kommer nog ligga kvar här inatt! Älskar att busa lite, och sova på soffan. Förresten! Min basilikaväxt i köket har börjat blomma. Är det jag som missade något i skolan, eller är jag bara en korkad blondin? Blommar basilikan? Uppenbarligen, men jag har aldrig sett det tidigare;-)
Ps. Söta Elli! Jag såg dig med, vad vacker du var! Otroligt fin! Jag beundrade dig på avstånd flera gånger, din graviditetsmage var den finaste jag sett. Glad att det gått bra för dig, och vad varm i hjärtat jag blir då du gillade min bok;-) lyck till!!

Våran fina badstrand i Sigtuna.
Sov nu gott! Och glöm inte, att jag gillar dig.
Maggot x

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00