Bad, möten och film..

Jag hjälpte Mia med hennes killar under morgonen och hon hjälpte mig med mina under eftermiddagen, då jag var tvungen att gå på ett trist möte. Efter det träffades vi upp på badstranden i Sigtuna.. Åkte hem till henne och åt grillad kyckling med massor av goa tillbehör.

Helt underbar!

Såg en för jäkla rolig bil/båt?! Idag! Vad är det för något! Jag är kär! Någon som vet historian? En riktig Maggotbil!

Jag har myst på soffan. Vi har kollat på film, bägge killarna somnade för ett par timmar sedan. Jag ligger kvar och tittar på en långfilm på 1an. Vi kommer nog ligga kvar här inatt! Älskar att busa lite, och sova på soffan. Förresten! Min basilikaväxt i köket har börjat blomma. Är det jag som missade något i skolan, eller är jag bara en korkad blondin? Blommar basilikan? Uppenbarligen, men jag har aldrig sett det tidigare;-)
Ps. Söta Elli! Jag såg dig med, vad vacker du var! Otroligt fin! Jag beundrade dig på avstånd flera gånger, din graviditetsmage var den finaste jag sett. Glad att det gått bra för dig, och vad varm i hjärtat jag blir då du gillade min bok;-) lyck till!!

Våran fina badstrand i Sigtuna.
Sov nu gott! Och glöm inte, att jag gillar dig.
Maggot x

 1. Kattis skriver:

  Maria: En bra restaurang i Sigtuna är 32 rum & Kök,www.32rok.se. Ligger vid vattnet och jag tror det är både Magdalenas och Hannahs favorit restaurang i Sigtuna. Sen finns det nere vid hamnen en restaurangbåt som är väldigt trevlig. http://www.bathuset.com.

  Lycka till Kattis

 2. Björn skriver:

  Hallå !

  Farkosten du såg, är en rysk amfibiebil som heter Gaz avsedd för röda armen / Warzava-pakten. / Björn

 3. Maria skriver:

  Hej Maggan!
  Tänkte ta familjen med mig och åka till sigtuna på torsdag för jag fyller år 🙂 Så nu undrar jag om du möjligtvis kan ge oss tips på bra matställen där? Vi sitter gärna vi vattnet om det finns restauranger där? (har inte varit där)
  Tack för en mysig o rolig blogg!! kram!

 4. Annica skriver:

  Nej men nu kom de ju. Sega datorer… kram

 5. Annica skriver:

  Hej! Jag kan inte se några bilder. Är det min dator det är fel på?
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..