ANNONS

Knytis imogon..

/

Nu har jag städat ur campingstugan, vi har knappt varit där, men ändå så var golvet fullt av skräp och sand från små badstrandsfötter. Vi åker hem idag och packar nya väskor. Måste handla mat till knytislunchen och tvätta ett par tvättar. Isak kommer sent med tåget från sitt tältbyggar’jobb i Borlänge. Vi är över 45 vuxna och 30 barn som kommer fira midsommar tillsammans här ute på Härjarö imorgon. Isak åker bil med Flisan och hennespappa Perra medans jag och småkillarna åker båt ut med Molgan och ett par vänner.
Det kommer bli underbart! Hoppas bara att båten inte går sönder halvvägs och vi blir strandade igen med hundra burkar sill och ungar i sommarhettan.

Camilla läser tidningarna och äter frukost..

Och jag dricker kaffe..
Vad ska du göra imorgon?

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00