Knytis imogon..

Nu har jag städat ur campingstugan, vi har knappt varit där, men ändå så var golvet fullt av skräp och sand från små badstrandsfötter. Vi åker hem idag och packar nya väskor. Måste handla mat till knytislunchen och tvätta ett par tvättar. Isak kommer sent med tåget från sitt tältbyggar’jobb i Borlänge. Vi är över 45 vuxna och 30 barn som kommer fira midsommar tillsammans här ute på Härjarö imorgon. Isak åker bil med Flisan och hennespappa Perra medans jag och småkillarna åker båt ut med Molgan och ett par vänner.
Det kommer bli underbart! Hoppas bara att båten inte går sönder halvvägs och vi blir strandade igen med hundra burkar sill och ungar i sommarhettan.

Camilla läser tidningarna och äter frukost..

Och jag dricker kaffe..
Vad ska du göra imorgon?

 1. Cazi skriver:

  Glad midsommar, ni får det säkert jätte härligt ute på Härjarö! *Avis* Jag ska fira med några kompisar på Grönan! Stor midsommarkram!

 2. Anita skriver:

  Hej Magdalena och alla andra.
  Ha en underbar och trevlig midsommar med nära och kära.
  Kärlek och Kram

 3. anna skriver:

  HA EN JÄTTEFIN MIDSOMMAR ALLA…..SJÄLVA ÅKER VI TILL TURKIET IDAG Å E BORTA 2 VECKOR……KRAM

 4. hellon skriver:

  OBS jag hatar inte någon ….

 5. I morgon blir vi 14 st här hemma. Blandat med lite släkt och grannar + några till. Vem vet, det kanske kommer fler under kvällens gång, men 14 stycken är vi som ska grilla här.
  Har satt upp partytältet i dag. Det var ju tur att jag dragit hit några grannar, annars hade vi ALDRIG fått upp det! Ha ha ha, det tog sin lilla tid innan vi kom på hur det skulle vara.
  Ha en helt underbar midsommar! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..