Härjarö

Vi har åkt till stugan på Härjarö. Tristan har varit hos tandläkaren och har inte ont i tanden längre..
Tandvärk är nog bland de värsta som finns! De stora killarna är nere och badar. Campingen är fylld av barn! Minigolfen är fullproppad, det finns ett vikingaläger där de får stjuta pil, göra hantverk och karva sina egna träsmycken. Lite senare ikväll sticker vi ut och paddlar kanot. Sommaren kan inte börja bättre;-)

Ikväll äter vi uppe på herrgården…
Vad ska du göra på semestern?

 1. Ella skriver:

  Ja, jag har ju aldrig varit där så jag kan nog inte förstå. Jag vet bara att skulle någon lyfta handen mot mig eller kalla mig vidriga saker skulle jag dra direkt, med den självkänslan och egenvärdet jag har inom mig. Och när der gäller mina barn, så är det nolltolerans för vad de får gå igenom när det gäller destruktivitet! Mycket handlar ju om vad man har med i bagaget, har man en trasslig uppväxt själv så kanske man inte vet om något annat och söker sig till liknande miljöer som man själv växt upp i. Och då upprepar sig samma mönster. Men då gäller det att söka hjälp, för någonstans vet den utsatta om att det inte är normalt trots allt. Och man ska göra ALLT för att skona sina oskyldiga barn, så att de inte också växer upp i rädsla med förvridna värderingar. Kram

 2. anna skriver:

  vi hoppar över midsommar i år..vi åker till turkiet imorron ska bli så underbart..ha en jättefin midsommar alla nu

 3. Monika skriver:

  Hej Ella.. den RÄDSLA man känner i såna fall är hemsk och det är något jag ej önskar någon alls, för den känslan blir jag aldrig av med…om inte jag varit RÄDD då hade jag gått ut och flytt illa kvickt.
  Det finns alltid en orsak varför man är kvar..

 4. hellon skriver:

  Hej Ella utsätta sina barn man är så utsatt själv så man orkar inte dra direkt jag vet att du ställer frågan men har du varit där så är det ej så lätt Kram Hellon

 5. Ella skriver:

  Nettan! Vad bra att du tog dig ur fördärvet!! Men jag frågar mig bara igen (fler har skrivit liknande om sina barn) hur kan man utsätta sina barn att råka illa ut för en galen man/pojkvän!? För mig så obegripligt, varför drar man inte direkt av beskyddarinstinkt eller överlevnad? Att man själv har svårt att bryta destruktiva mönster kan jag förstå, men när ens BARN blir inblandade, säger det inte bara stopp då?? INGET skulle få skada mina barn, varken psykiskt eller fysiskt, jag skulle skydda dem tills sista andetaget;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..