Alllt och inget…

Städat, fixat i pyjamasen, Flisan är ute och spelar fotboll med Lance. Tristan min lilla stackare har feber och tandvärk. Har lyckats boka en tid inne i Sigtuna. Mår han lite bättre i eftermiddag så åker vi ut och vilar i stugan på Härjarö.

Jag har packat upp alla IKEA säckar  med rena kläder. Inte lite, varje rum har minst haft 2 som stått och skräpat 😉

Diskussionerna runt tatueringar  häromdagen var lite roliga. Det är nog bara jag som ångrat mina;-)

Det ändrade namnet….

Nu måste jag hoppa in i duschen! Vi hörs lite senare.

Ha en underbar dag! x

 1. Det du beskriver låter mer som en ”Rosing”…haha (fylla och tatueringar ”mm” på utlandsresan 😉 Men jag skämtade som sagt och visst har du också rätt i det du skriver 🙂

 2. Ella skriver:

  My, stolt Svenne! Kul att du har humor:) Jag håller med om att ”Svenne” är det du skrev, men också typiskt är tatueringar som oftast görs på en utlandsresa när man vågar vara lite ”crazy”…Och fredagsfylla tillhör ju också Svenne- Banan…Men Svenne är ganska kul också, men lite ängsligt ibland, man följer liksom MED strömmen=)

 3. Ella skriver:

  Helene, jag skrev med glimten i ögat… Eller hur?:) Man tolkar åsikter olika beroende på vilket humör man själv är på kanske? Ha en bra midsommar alla!

 4. haha ”Svenne” är väl i så fall volvo, villa och vovve, inte ”sprit, rökare och tatueringar” …. Inte funkar svenne som en skällsord på mig i alla fall, snarare en komplimang….;)

 5. Helene skriver:

  Åh vad är det för fel att vara svenne då Ella? alla har väl det man vill? det är ju lika personligt som vilka trosor du sätter på dig eller vilken frisyr du har, man gör väl som man vill?
  Nä försök vara lite mer generös det skulle du må bra av

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..