Vinn härliga produkter från Rosenserien

Rosenseriens produkter innehåller råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. De är dermatologiskt testade på frivillliga människor, framförallt på de som har känslig hud. Några tester på djur förekommer inte och Rosenserien finns med på Djurens Rätts ”Vita lista”. Produkterna är fria från syntetiska tillsatser och konstgjord parfym, men har en fräsch doft av rosenolja som även många doftallergiker tål. Rosenseriens produkter är väl pH-balanserade och effektiva med sin utmärkta balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter.

Rosenseriens produkter är baserade på certifierad ekologisk aloe vera istället för vatten, det gör produkterna dryga och minimerar behovet av konserveringsmedel. Kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor är även bas i många av produkterna. Rosenserien har satsat på kvalitetsråvaror trots att dessa är förhållandevis dyra jämfört med de billiga biologiska råvaror som ingår i många så kallade naturliga produkter. Billiga råvaror är ofta mindre verksamma eftersom de inte innehåller cellaktiverande ämnen.Våra växter och örter kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier, konstgödslas och att de handplockas vid skörd. Alla stora kosmetiska företag har idag insett att det är endast med högklassiga naturliga råvaror som man kan hjälpa och vårda sin hud på rätt sätt.

Nu har du chansen att vinna produkter från Rosenserien. Vi lottar ut fem stycken kit, som innehåller både Morotsolja och Kroppolja med Havtorn.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen.  Mer information om oljorna och andra produkter från Rosenserien hittar du här.

Lycka till!

Hur många kilo rosor går det åt för att framställa 1 liter rosenolja?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar i tävlingen: 5000 kg. Vinnare blev: Annelie Lindgren Åkersberga, Monika Gustavsson Hasselfors, Gunilla Håll Borlänge, Linda Leivonen Linköping och Helena Riihiaho i Uppsala.

Grattis från oss och Rosenserien. Produkterna kommer på posten från Rosenserien.


  1. Nilla skriver:

    Åh, vad kul =) Tack så mycket!
    Ha en riktigt skön sommar =)

    // Nilla

  2. Säger som gert Fylking brukar säga: ÄNTLIGEN!!

    Tack och bock så hemskans mycket.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..