ANNONS

Godmorgon!

/

Jag håller med Linn om filmen. Den var väldigt äkta och gripande. Jag är ett stort faan av engelsk film, har alltid varit. Amerikansk i all ära, men ibland ät det befriande att se något annorlunda än en 20årig snygg brud och en 60årig action hjälte med sladdrig gubbröv och ett för tight ansiktslyft, som ska rädda världen från en katastrof.
Nu är jag på väg ut i landet! Det här blir spännande:-) har du en lott?

Har du inte så tycker jag att du borde skaffa dig en! Jag älskar tanken att få knata in hos någon som jag ”känner härifrån”
Jag har haft en härlig helg! Båtresan som slutade med flygplan hem var trots allt sommarens första riktiga minne. Killarna har kommit hem! Gud vad jag och Isak har saknat dem.
Hur har din helg varit?

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00