Åhh vad solarium..

Solarium, gula blend och bag’in’box made this body and face!!

OBS. Texten klankar ej ner på blend’rökare, box eller solarium användare.. Texten är enbart skriven i ett ironiskt syfte.

 1. Håller med Joanna, det är så synd att du hela tiden måste förtydliga att du faktiskt skojar. Märker det mer och mer nuförtiden, tycker det är synd att folk ska vara så negativa och tråkiga så du behöver tänka på allt du skriver hela tiden! Passar humorn inte, så gå inte in här och läs kan jag känna… Jag gillar det så jag stannar! =)

 2. Nilla skriver:

  Hahahaha…. =) Jag som hade tänkt sola solarium ett par ggr innan jag ska på bröllop, men nåt fick mig att ångra mig… ;o)

  Du är för härlig!! =)

  Ha det bra!
  // Nilla

 3. Lea skriver:

  Ha ha ha, vilken bild 🙂 oj oj….

 4. Haha,
  va roligt de kan se ut med en rynk-app.
  (lätt att stava fel å slinta på tangenterna här) 😉

 5. Joanna skriver:

  Fina Maggan!! Det är synd att du ska behöva ”försvara” allt du skiver hela tiden.. Vi känner dig rätt bra nu 😉 vi vet att du skojar lite med oss! synd bara att vissa inte kan ta alla skämt, utan vänder det till något negativt.
  jag gillar dina skämt i alla fall! och din blogg! läser den flera gånger dagligen 🙂 ha en fin dag! hoppas solen lyser lika mycket hos dig som här i götet! kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..