Söndag och smarta människor

Lance sitter framför datorn och lyssnar på en sång han försöker lära sig på pianot. Tristan ligger på soffan och tittar på film. Isak är nöjd! Han och Molgan har meckat med moppen hela dagen, JAG är nöjd för sen tvättade de min bil.
Jag har strosat runt idag och inte gjort något! Skönt! Det har börjat regna nu, riktigt passande då jag fick luggning av Tomas igårkväll för att jag glömt att vattna blomlådorna.

Jag stod i mål när jag Sophie och Tristan spelade fotboll under morgonen…

Lunch

Tycker du att det är hela världen om man inte stavar 100%ig ?! Jag har lärt mig att stava bättre, jag är en riktig kratta…Men vad fasiken gör det? Jag skriver vad jag tänker, rakt ur hjärtat. Jag postar iväg det, och i farten så har jag missat en massa fel..

Men du fattar det mesta va? Vilken tur! Jag fick den här testen på mail av min pappa för ett tag sedan. Jätte roligt!  Och tröstande 😉

Hjärngympa . ..  Från Cambridge University .

image001
Enadst smtara mäsnknior kan lsäa dteta.

Olny srmat poelpe can raed tihs.
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty  uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig  to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on  !!

Nu ska jag åka upp till centrum och hyra film. Jag åker till Kurridutt vid 5 imorgonbitti, så det blir en lugn kväll.

Isak har sitt teoriprov imorgon runt 10, och Flisan ska vara barnvakt! Allt är fixat…

Tack för att du finns! Var rädd om dig, och glöm inte bort att du är värdefull. x

 1. Ylva skriver:

  Åh, Maggan….känns ju som om du är en ”riktig” vän för att man följt din blogg så länge. Blev så sjuuuukt jävla nyfiken på vem ”Molgan” var till slut,,, Och nu efter lite spaningsarbete, (faktiskt riktigt jävla stolt över mig själv) så äntligen!!!
  Jag hoppas han är snäll mot dig, han ser snäll ut:)…
  Kram

 2. Som journalist är jag allergisk mot särskrivningar och syftningsfel, men faktum är att jag inte bryr mig när det kommer till dig. Jag förstår vad du menar, och det är alltid skrivet med känslor. Det betyder mer än stavfel och särskrivningar. :]

 3. Jag förstår att det sätter sig en tagg i dig när folk kommenterar din stavning. Men rara du, du KAN INTE hålla på att bry dig – du kommer ju successivt forma om din blogg till något annat om du ska rätta dig efter andras kommentarer..¨

  Majoriteten har ju många gånger sagt att vi inte bryr oss – det är ju de små detaljerna som gör din blogg till just DIN blogg – varför följer du inte våra råd och kommentarer? 😉 Du KAN inte få med ”alla i båten”.

  Du vet – vi diggar ju dig för att du är som du är. Inte för att du anpassar bloggen efter dina läsare.

  Peace
  Kram Havrefras.

 4. hellon skriver:

  HAHA nej då skulle jag aldrig skriva något svar …..Men ha en trevlig afton o jag tyckte att bröllopet i går berörde mig .. önskar…. Stor kram Hellon

 5. Fina fina Maggan. Om du inte stavade som du gör i dina inlägg, vore du inte du.. 🙂

  Skriv som du vill, sen kommer det alltid finnas språkpoliser. Jag vet, för jag kan ibland vara en av dom, men då är det mer att man rättar ett ord här eller där.Inte ett helt inlägg..

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..