ANNONS

Söndag och smarta människor

/

Lance sitter framför datorn och lyssnar på en sång han försöker lära sig på pianot. Tristan ligger på soffan och tittar på film. Isak är nöjd! Han och Molgan har meckat med moppen hela dagen, JAG är nöjd för sen tvättade de min bil.
Jag har strosat runt idag och inte gjort något! Skönt! Det har börjat regna nu, riktigt passande då jag fick luggning av Tomas igårkväll för att jag glömt att vattna blomlådorna.

Jag stod i mål när jag Sophie och Tristan spelade fotboll under morgonen…

Lunch

Tycker du att det är hela världen om man inte stavar 100%ig ?! Jag har lärt mig att stava bättre, jag är en riktig kratta…Men vad fasiken gör det? Jag skriver vad jag tänker, rakt ur hjärtat. Jag postar iväg det, och i farten så har jag missat en massa fel..

Men du fattar det mesta va? Vilken tur! Jag fick den här testen på mail av min pappa för ett tag sedan. Jätte roligt!  Och tröstande 😉

Hjärngympa . ..  Från Cambridge University .

image001
Enadst smtara mäsnknior kan lsäa dteta.

Olny srmat poelpe can raed tihs.
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty  uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig  to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on  !!

Nu ska jag åka upp till centrum och hyra film. Jag åker till Kurridutt vid 5 imorgonbitti, så det blir en lugn kväll.

Isak har sitt teoriprov imorgon runt 10, och Flisan ska vara barnvakt! Allt är fixat…

Tack för att du finns! Var rädd om dig, och glöm inte bort att du är värdefull. x

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00