Mys middag

Glömde ta bilder på middagen! Men den var god, riktigt god 🙂

Inge Bose’system här inte! En rosa cd’spelare dunkar på högsta volym.
Tristan sover ochvi sitter och pratar om livet, bröllopet och hur härlig den svenska sommaren är! Vad gör du?

 1. Marina skriver:

  Ser ut som ni har haft en mysig kväll!
  Du Maggan! Det där ”väsk” vinet, är det gott?
  Kramar

 2. Hej!
  Jag tycker fortfarande att det har varit hysteri runt bröllopet och att medierna ofta tjatar ut saker med att skriva fööööör mycket om allting. Och jag har läst väldigt lite om detta bröllop och fick faktiskt gå ut i fredags för att ta reda på vilken dag bröllopet var.

  Det var då jag läste att det skulle visas på webbtv. Som jag skrev, ”är jag hemma så kommer jag förmodligen att titta”. Och jag ville väldigt gärna se själva vigseln, om jag hade tillfälle. Nu missade jag den men såg ifrån att de åkte med båten och resten av kvällen. För när jag väl började titta kunde jag inte sluta.

  Det var underbart och vackert och känslorna spirade… tårarna rann… och jag var enbart lycklig när jag över ett i natt gick till sängs.

  Jag har aldrig varit anti mot bröllopet eller paret i sig. Jag har varit anti mot hysterin. Som maggan frågade: ”har ni tröttnat på allt ståhej kring bröllopet?” Mitt svar var JA!

  Nu fick jag säga mitt och hoppas det var okej.
  Ha det bra alla korvar och ha en fortsatt trevlig kväll!
  Kram I

 3. Angående sär-skrivning, såå tycker Jag också att det viktigaste är att alla vågar skriva utan att hindras av rädslan för att det ska bli stav/skrivfel – det viktigaste är att det kommer från hjärtat! 😉
  ¨
  Det visade oss Bröllopet igår, stor skillnad mot när Kungen och Silvia gifte sig. Victoria har en underbar och okonstlad personlighet, hon vågar vara spontan, visa sina känslor och är inte stel eller rädd för att bjuda på sig själv eller göra fel.

  Hon är ju inte mer än människa , fast hon råkat bli född till Kronprinsessa. Det tycker Jag att framgick fint i det personliga tal som Ärkebiskopen höll till Brudparet vid Vigseln, som Brudparet själva hade varit med och utformat.

  Det var inte Bröllopet i Sig som Jag var avigt inställd till, utan det var pressens tjatande som pågått såå lääänge och i en sådan omfattning, mycket p.g.a. alla nya sätt att spida ”nyheter” på, att det
  kändes som om de redan gift sig flera ggr om.

  Tillbaka till det här med särskrivning. Jag är inte alls så bra på att skriva det svenska språket som Jag var när Jag gick i skolan , men det där med särskrivning ser Jag oftast vad som är rätt, eftersom orden/ordet oftast får två helt olika betydelser om man skriver dem
  i sär eller ihop.

  Här tycker Jag inte att det är så viktigt, eftersom det är tanken som räknas och alla ska våga skriva, oftas förstår man ju vad som menas med hjälp av sammanhanget och lite god vilja! 😉

  Men tyckte synd om den personal som jobbade i en butik där man skrivit fel på en skylt: ”Fråga vår kassa personal”! i stället för
  ”Fråga vår Kassapersonal” , inget kul att jobba i den butiken. 😉

  Själv ÄR Jag ”nojig” att Jag ska skriva: ”Enskilda BAKEN” i stället för ”Enskilda banken”, glömde ”N:et” på ett kuvert en gång men upptäckte det som Tur var Innan Jag postade det! Lite pinsamt kändes det.

  Är också ”nojig” att Jag ska skriva: ”Gratis på Födelsedagen”
  i stället för ”Grattis”, speciellt i lite mer ”formella fall”.

  Finns kul böcker att läsa med ”exempel” på detta och bl.a. syftningsfel , läste en där de var hämtade från Läkarjournaler, riktigt galet kunde det bli, skrattade så Jag fick ont i magen!
  Alla kan göra fel. 😉

  Hoppas Ni haft en Skön Helg och Önskar Maggan och Er Alla en Trevlig Söndagskväll. / Tina

  .

 4. J-Å skriver:

  Då får väl jag också ”bikta” mig. Radion var påslagen stora delar av dagen (det var ingen som orkade gå bort och stänga av den 😉

 5. anna skriver:

  Dä ä rektet. Dä blir lixom änklare å läsa, om man skrever som
  man ska å inte som man tyker att man utalar ordena. Dä fins ju vessa regler, fast dä kansjä man intä behövär bry sej om lengre?
  En ann är så go som ann, äller hur?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..