Bilprovning och killar!

Vart har jag varit hela morgonen? Det ska jag tala om, jag har provkört en Opel insignia. Jävulusiskt fina bilar! Det är som att sitta i ett stort och rymligt lyxrymdskepp.

Jag går på små moln! Jag har vågat vara lycklig hela helgen;-) nu har jag bestämt mig för att sluta oroa mig.
Jag ska ta dagen som den kommer, skiter sig livet imorgon så får jag deala med det då. Jag har inte vågat känna efter de senaste åren, livrädd för att bli ledsen eller besviken.
Det är en ful vana det där, och mycket som händer i ens liv är nog ”ordets makt” och att man alltid tror och tänker det värsta. 2010 kommer bli den positiva tanken och hälsans år.
Rackarns! Jag börjar ju nästan låta som en livscochings’predikant 😉 inte min mening. Jag sprudlar nog av lycka för att smålillarna kommer idag!
Jag har marinerat revbensspjäll, städat grillen, och handlat.

Hur har din helg varit? Något kul som har hänt dig?
Pojkarna, ska hämtas efter fotbollen, så nu tänkte jag sätta fötterna på bordet och njuta lite av kvällssolen.

 1. Pia skriver:

  Jag säger detsamma!! 2010 blir glädjen och lyckans år!!
  Du är bäst!! 🙂

 2. Hej Maggan!
  Helgen och även idag har gått åt till o plugga, har tenta på torsdag och sedan börjar det om igen inför sista tentan innan sommaren nästa torsdag.
  Det var bara i Lördags jag tog mig en hel ledig dag. Och det var skönt och behövligt. Träffade en god vän och umgicks! Blev bjuden på pizza oxå, mums! Vi hade det supertrevligt!!
  Vädret får mig att känna så mycket positivitet att det är svårt att vara annat än just positiv just nu.

  Jag e glad att du e så glad och önskar dig en trevlig vecka med grabbarna.

  Kram Ingela

 3. anna L skriver:

  Är du kär Maggan? för en tid sedan kunde man läsa att din ”nya” höll på med bilar stämmer det?efter som du bloggat en del på sista tiden om just bilar?

 4. Anki skriver:

  Kärleken gör underverk med människor 😉

 5. Lotte skriver:

  Hej alla!!

  Är det någon som kan hjälpa mig, jag bloggar med Blogpress i min iphone, men vet någon hur sjutton jag kan få till smileys??? Jag kan varken på blogpress eller på blogspot… helt inkompetent med teknik!! Men vore tacksam för svar!!

  MVH LOTTE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..