ANNONS

Sann kärlek och samma som igår..

/

Samma som igår, men snäppet risigare! Somnade klockan 4 med smink och en halv kebab i ansiktet. Jag var på parmiddag på Story hotell igår. Camilla och ett par vänner till. Enormt god mat! Tapas, jag åt nog minst 10 smårätter. Efter middagen gick vi en liten sväng på stan, drack ett par drinkar och spana in folk.
Det blir skönt att packa ihop och åka hem mot Sigtuna imorgon. Sex’in’the’city livet tar kol på mig! jag kommer rulla hem..för mycket av det goda! Nu ska det bli skönt att steka köttbullar och läsa sagor och göra läxor i en vecka.
Ikväll ska jag på fest! Min chef fyller 40, En sittmiddag med massor av intressanta gäster och människor.

Jag pratade med en vännina imorse. Hon är 34, har 3 barn och brukar oxå somna med sminket på. Hon var så jäkla lyckligt! Vad härligt det är när människor träffas av kärleken. Som en smäll rakt i magen! Som en blix från klar himmel! Det finns inget starkare än kärleken! Och känslan av att äntligen ha hittat hem”
Besvarad kärlek, djup kärlek, trygg kärlek skratt, spänning och en delad glädje inför livet.
Det är nog bara ett par få gånger i livet man träffar den genuina och äkta kärleken. Men när det händer så kan det flytta berg.

Det stämmer att Erika som jag fikat med i veckan är Bingos exfru och Katrins bästa kompis! Erika är mamma till lilla Nova som är Bingos dotter och Ringos syster.
Erika är fantastisk! Och det är väl häftigt att alla är vänner med varandra;-) så borde det alltid vara! Jag har drömt om lilla Ringo inatt! Det var verkligen den sötaste bäbisen jag sett.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00