Bloggkoma

Det här är första veckan på 4 år jag har haft lugn. Inga draman, inget bråk! Inga intriger eller större problem! Helt fantastiskt. Lite overkligt nästan.. Man vågar inte riktigt njuta, för man är rädd för stormen 😉
Jag har varit och köpt en present till lilla Ringo, myst med Harry och Erika på Mocco, och haft ett lunchmötet..
Jag frågade Erika om nagellacket, lägger ut en bild..
Märker att min stavning är åt skogen 😉 skälet till det är att min skärm är så sprucken att jag inte riktigt ser vad jag skriver.

Läste något av det sjukaste jag sett i tidningen idag. En 2 åring som röker 40 cigaretter om dagen!!! Vi är nog ganska bra föräldrar om man jämför sig med andra.. Stackars barn!!

  1. Och dig ska man kalla ”vän”…

  2. Jag såg tv-reportaget om 2 -åringen på Aftonbladets hemsida tidigare idag. Helt sjukt! Jag menar, vem är det som ger honom tillgång till cigaretterna? Han har ju knappast egna pengar att handla för…

  3. HELT ABSURT,,,!!! Ang. 2-åringen och Cigaretterna.

  4. Nä vad sjukt! Jag läste inte om barnet som rökte, men just INATT så drömde jag att min dotter gjorde det.. scary!!
    Hur kan det få gå till så? Blir såå upprörd!! Jättefint nagellack förresten.

  5. EP skriver:

    Varför har du ändrat på din sida? Är det för att man skall trycka fler gånger, för tidigare kunde man trycka på ”de senaste kommentarerna” uppe på sidan? Precis som det gör på andra bloggar och komma direkt till den sidan? Tacksam för svar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..