ANNONS

Försova sig och pakistansk mat..

/

Försov mig imorse. Att försova sig är nog bland de värsta som finns. Man rusar upp ur sängen, vet inte vart man är! Munnen är torr och hjärtat klappar i hundra’nittio. Nu lyckades jag komma i tid, och slapp dra någon liten oskyldig’vit’lögn, där jag skyllde på trafiken. Det var skönt!
Tog en god vän till en gammal favoritrestaurang igårkväll. Syrran och jag har varit där 2 gånger tidigare och älskade den.
Men igår vart förtrollningen bruten. Är det inte typiskt, att när man höjer något till skyarna och skryter?! Så går luften oftast ur det.. Jag vart jättebesviken!
Maten var inget vidare, vinet var inget speciellt..
Då insåg jag att servicen är en viktig nyckel. När jag och Hannah var där så var farbrorn som serverade oss helt underbar. Top’top’5’stjärnigt’duktik. Man fick INTE välja själv, HAN skulle välja, han drog historier och var helt outstanding i sina förkorta byxor och galna frisyr..
Han var inte där igår;-( hade gått i pension, och det magiska med honom..

Är tvungen att lägga in en söt bild på Tristan som liten. Jag ser ut som en påse katts**t och väntar med porträttbilder på mig själv tills ögonen har börjat öppnat upp sig..

Läppglanset på bilden är MAC, ett ljusljus’rosa’aprikost,
Mina ögon är gröna, men när jag blir arg så blir de bruna;-) jag använder inga linser.
Tröjan är från MANGO..
Alla bäbisar är mirakel, så inget konstigt menat om lilla Ringo. Analvisselpipa snodde jag av Erika, för att jag tyckte det var fasligt roligt. Man använder den på bäbisar som har ont i magen. Jag skojade när jag skrev att jag funderade på att börja i kör…

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00