Barn och skrivkramp

Har suttit och hackat fast på en krönika hela eftermiddagen! Hjälp mig att komma på något roligt ämne? Vad ska jag skriva om?!
Har myst med Harry, Erika och Nova i parken idag..det var ett par år sedan man vaggade en vagn fram och tillbaks 😉 mysigt!

Nu måste jag köra som en biltjuv mot Söder, Tjocko ska få låna Hogan över helgen. Jag ska provköra en Opel! Har gått och funderat på ett lite billigare och miljövänligare alternativ då jag kör så långa sträckor varje dag. Jag kommer vara lite otrogen, men inte mycket 🙂

 1. Hoppas Skrivkrampen har Släppt och Du kommit på något att skriva om, ,och att Du berättar för oss här på Bloggen
  När den har publicerats såå Vi får en chans att läsa den. 😉

 2. Linda skriver:

  Nu är det jag igen.. =)..

  Ville bara säga att, Vad FIN Du var i jeans klänningen!!

 3. sara skriver:

  men gud stackars katrin, läste på hennes blogg, bra att hon har dig som vän, kan inte va kul att ha de så där när äntligen ringo fötts…

 4. åå !!vad jag älskar din odd molly kofta. den är ju så snygg:)
  hoppas du hittar nåt att skriva om..

  ha en bra helg.
  kram!!

 5. Anna skriver:

  Bra tanke med bilen =) Både för miljöns och ekonomins skull! Du kommer dessutom åka säkrare i en nyare bil. Vill du åka ännu mer miljövänligt så hör du av dig till mig så tar vi en EcoDriving-lektion 😉

  Om du inte tokbestämt dig för Opel så skulle jag tipsa om VW. Golf åker man riktigt bra i – och snålt. VW brukar dessutom vara väldigt driftsäkert. Har åkt både gamla och nya Golfar dom senaste åren och aldrig haft några större bekymmer.
  Oj, nu låter det som jag säljer Golf… Gör jag inte, ju.
  Lycka till med bilköpet i alla fall!

  Kram
  Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..