Analblockflöjt..

Har suttit i solen hela dagen idag. Vilket väder det är! Måste ha lite uppsikt på mina pigmentfläckar i pannan. När jag äter p-piller så märker jag att de blir mörkare, får passa mig så att jag inte ser ut som en världskarta i nyllet innan sommaren är slut;-) måste vara noga med att smörja in mig med hög solskydddfaktor, så att ni och barnen inte börjar kalla mig Atlas..
Fikat med Erika. Lilla Harry hade fått sin bäbisspruta idag, så han var otröstlig, gullgubben.
Erika visade mig en kul grej! En analvisselpipa! ( luft’tömmare) tryck upp den i röven och sjung en truddelutt. Undra om det blir som en blockflöjt?! Litet kul partytrick..
-Dax för Maggot! Hon ska trollbinda er alla med en tvåstämmig tolkning av ”Cara Mia”!! 😉

Ligger i sängen! Ska läsa ett par sidor till ur min romantiska pirr’bok
Sen tänkte jag ta vara på kvällssolen och gå och äta någonstans..
Vad glad jag är för Katrin och Bingo förresten! En riktigt liten mirakelbäbis.
Vi syns lite senare!
Glöm inte att du är värdefull och unik.. Det är lätt att glömma bort det ibland! Så jag påminner dig bara lite, min fina vän!

 1. Anna skriver:

  För att slippa pigmentfläckar använd solskydd med micropigment i.

 2. anna skriver:

  Vadå anallufttömmare? Kan man inte bara fisa?…

 3. Hej fina Magdalena! Vad är det för fint läppstift du har på plåtningen med kollegeorna? Jag har så svårt att hitta nåt ljust fint men det ser kanon ut, i alla fall på dej 🙂

 4. *lena* skriver:

  Hello maggot, äntligen kan jag surfa in dig på mobilen yeeehh, har haft maggan abstinens..,har bingo och katrin fått barn? En analvisselpipa haha , hör ni nått som låter i sigtuna ikväll så är det maggan som har konsert :)) Nope får väl läsa ikapp och se vad du haft för dig…ha en bra dag bästa maggan, kram & Kärlek *

 5. Anki skriver:

  Alla bebisar är mirakel 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..