Kvartsamtal och sushi

Hade en kvartis med Lance fröken..
Han är fin och duktig;-)
Efteråt gick vi ner till sushin i Sigtuna och åt lite mat ihop..
Nu ska jag köra syrran till stan, sen ska jag ut på middag. Det blir nog en lugn kväll med tanke på morgonmötet hos eyeworks och plåtningen. Man får inte blogga och köra bil! Så vi syns och hörs lite senare.
Stor kram! M

 1. Mysigt med lite egentid med Lance och sushi är ju inte helt fel ; )

  Kramis A-L

 2. Jenny skriver:

  God sen kväll på er allihopa! Efter en hel dags regn non stop så har jag diskat, städat sopor efter fågelkräken och käkat kakor. Vissa dagar är fullmatade med små och stora sysslor och sen ibland har man turen att få vila lite och stanna upp och bara vara. Idag har det gått i ett här, kommer nog slockna i soffan snart, glädjer mig åt att den ljusa och varmare tiden har vi framför oss, drömmer om grillad mat, ljumma kvällar och att leka med barnen vid sjön eller havet i sommar. Hoppas det blir badväder så småningom, sov gott alla där ute!

 3. Helene skriver:

  Visst är det mysigt att gå ut och äta med sina barn ibland : )
  Skönt att det gick bra på kvartis…
  Gonatt och kram Helene

 4. Stora killen din…. så stolt mamma till denna fina kille.
  Pappa upp i dagen.

  Katrin fått sin gosse ja….hoppas verkligen inte Maggan hunnit besöka då ännu. Man ska ej besöka så direkt o kanske vissa där behöver sin vila efter alla dom timmarna.
  Hinns nog att träffa lille Ringo*L*

  Ja tänk så fort tiden går….NU liten Ringo o du Maggan, dina fina killar nu så stora*L* Min enda son blir 19 o tar sin student o min dotter blir 17 i år…fattar ej vart tiden tagit vägen- Så man ska njuta av alla åldrarna så bra man kan.

  Krrrrram o godnatt

 5. My skriver:

  ps. Katrin har ju fått sin bebis, har du hunnit besöka dom? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..