God förmiddag!

Har varit på ett givande frukostmöte tills nu. Har du sovit gott,och haft en bra förmiddag?
Testat just en klänning inför fotograferingen från VILA, jag gillar jeans, och hudfärgade toner..Så sommarens färger är precis min stil.

Nu sitter jag och gör mina förbannade naglar igen! Jag skulle låta dem vila, men det går inte. ”De spricker långt ner” och jag är rädd för att fastna i tröjan och riva av dem… Bygger på ett tunt. laget (med du vet vad) TILLFÄLLIGT bara 🙂 måste ju se välvårdad ut imorgon under postkodfotograferingen.

 1. eva skriver:

  Kul att se att du har på dig klänningen som jag säljer i vår webshop och i butiken i GBG =)
  Den modellen sålde slut direkt när vi la upp den i går på webshoppen. Första gången vi tog in den var i januari månad och då sålde vi 50 st på en timme så ja det är verkligen en kanonmodell. Psssst den är inte från VILA utan från OBJECT ;P

 2. Anita skriver:

  Hej Magdalena.
  Idag har det inte vart någon bra dag. Har inte sovit något i natt för att jag har haft Tandvärk. Det var så länge sen jag hade det, hade glömt bort hur ont man har. Dom gav mig tre sprutor och jag som hatar bedövning. Men nu till kvällen känns det lite bättre. Ha en underbar kväll. Jättefin tunika/klänning du har på dig. Kärlek och Kram

 3. Säger som ”BeccaoBaby” – Himla Snygg Klänning!

  DU ÄR JÄTTEVACKER I DEN, OCH MED DET ROSA ARMBANDET TILL – JÄTTESNYGGT DET OCKSÅ!

  -Var kan man köpa Detta och Är det Dyrt…???

  Vill Tacka för Gårdagens Laxrecept, Såå enkelt och Såå GOTT! 😉

  Ha det Gott!

 4. Sofia skriver:

  Jäklar i min lilla låda vilken snygg tunika/klänning du hade på dig! 10 poäng! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..