ANNONS

Kära korv, du får mitt fullständiga schema..

/

Ni är allt mina små åsiktsmaskiner ;-)..Allt ska analyseras och plockas i delar…

Det är väl härligt att vi kan dela med oss!

För att understryka nr.1 Jag var kvar på dagis tills Tristan vart glad. nr.2 att ha en kontorsledig dag behöver inte betyda att jag inte har arbete att göra. nr.3 det är ingen som vet om hur våran situation ser ut, eller vad vi har för överenskommelser. Kanske skulle Tristan bli hämtad redan innan lunch?  Ja, vem vet.

Om det finns någon som på fullaste allvar tror att jag skulle lämna ett gråtande barn för skoj skull? Tror jäkligt fel.

Nej jag har inte suttit och filat fötterna på altanen, jag har inte fikat med min syster. Jag sitter fortfarande i telefon och jobbar över mailen.

Jag har mycket i min vardag jag inte skriver. Jag rapporterar inte varje vink eller steg jag tar 😉 för det orkar man inte, och det kan man inte..

Men för  att vara 100% så har jag under morgonen..

Gått på toaletten 2 gånger, ätit en banan och tvättat en maskin (och petat mig i näsan vid några tillfällen) jag har suttit i konferenssamtal med mina chefer, bokat in hela mitt sommarschema, haft en myndighet på besök. pratat med Isaks skola, bokat om Lancelots kvartsamtal, läst manus, gått igenom format för fotningen på onsdag, haft samtal med stylist, planerat ideer för sommarprogrammen, fakturerat, bokat in ett moderatorjobb. Ätit en knäckebrömacka och druckit 4 koppar kaffe.

Mina barn har det väldigt bra hos sin pappa, jag är övertygad om att de kommer ha en underbar vecka. Självklart är inte varannan vecka det bästa alternativet. 2 föräldrar tillsammans är självklart bäst! Men nu ser inte verkligheten ut så. Och vi får göra vårt bästa.

Och att inte kunna sakna sina barn? Eller utrycka det i skrift låter i mina öron helt sinnessjukt.

Till er alla! Jag gillar er skarpt! Nu ska jag äta en bit rostbiff, sätta fötterna på bordet och njuta av solen…

Fridens liljor x

40
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00