Skriv till Maggan om vänskap!

Nu när Maggan har beordrats till bloggledighet har vi dragit igång något som vi valt att kalla ”Vänskapsveckan”. Sammanhållningen här på bloggen är unik och det stöd vi ger varandra är betydelsefullt. Nu är det dags för er nätvänner att dela med er av era tankar!

Vi vill veta vad du tycker om vänskap. Många av er har redan skrivit om ämnet bland kommentarerna. Att läsa era ord är oerhört inspirerande. Vi vill veta mer! Dela med dig till oss av dina tankar och funderingar. Vad är vänskap för dig? Dina åsikter förtjänar att lyftas fram. Därför ber vi dig att med egna ord skriva en text om vänskap och skicka till oss.

Fyll i formuläret nedan för att medverka i Maggans vänskapsvecka. Förutom din text behöver vi också lite uppgifter om din bästis. Vi kommer att publicera slumpmässigt utvalda bidrag varje dag under veckan här på bloggen och belöna dess författare med fina kompispresenter. Observera att eventuell vinstskatt på priserna bekostas av vinnaren själv. Vi ser fram emot att läsa ditt bidrag. Tack för att du finns och lycka till!

[contact-form 3 ”Vänskapsveckan”]

  1. Mia skriver:

    Ja det där med vänner är svårt. Jag har gamla vänner som jag har kännt sen barnsben. Men har kommit fram till att det är dom ytligaste vänner jag har. Det känns som dom tävlar i att ha det bra (utåt då). Har jag en tjejkväll vill jag antingen festa och ha kul eller sitta och snacka om livet och bli djupa och dela med mig om hur jävligt allt kan va eller ibland underbart. Det känns som det har blivit en tävlan om vem har dukats finast, gjort finast middag, dyraste vinet och jag vet inte ett dugg mer om mina vänner när jag går däriftrån. Därimot har jag hittat nya vänner, bland annat min förra dettas nya tjej (sen 7år tillbaks) vi delar allt och min dag blir inte bra om vi inte pratar i telefon varje morgon. Hon har tre barn, häst hund katt och är så olik mig man bara kan va. Mode finns inte i hennes värld, Men jag älskar min kompis. Så det där med vänskap finns där inga regler för. Inte heller att det är självklart att äldre vänner skulle va bättre. Min man är nog den allra bästa vännen jag har. Och det tror jag heller inte är självskrivet. Jag har hört Ju fler vänner du har på facebook ju mindre har du i verkligeheten och tyckte det låg lite i det. Kram alla där ute. Välj dina vänner, känn efter om du får eller blir ifråntagen energi. Det är min bästa metod.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..