Gästbloggande bösar!

Idag har vi gett Maggan bloggledigt. Vi är som ni korvar vet dom allsmäktiga bösarna Rickard och Tjocko. Vi tycker att vår underbara vän och kollega har gjort sig förtjänt av det. Man är ju ofta alldeles för dålig på att ta sig den tiden själv. Därför tycker vi att det är vår uppgift som vänner att se till att det blir av.

På tal om just vänner så har vi bestämt oss för att ha ett tema på bloggen denna vecka. Vänskap. Vänner är livsviktiga. Vänskap ska hyllas och uppmärksammas. Vi ska idag börja fundera över vad vänskap betyder och innebär för oss. Gör det du också!

 1. Hej Bösarna!

  Hur länge har ni gett Maggan Bloggledigt???

  Intressant , tanke- och känslomässigt ämne ni har valt denna veckan.

  En Vänskapsvecka – borde det vara Varje Vecka… 🙂

  Ett förslag från Mig på framtida ämnen är: ”Civilcurage” – ett viktigt ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Ni kan ju bära med Er det tills nästa gång.

  Jag tänker med spänning och intresse följa vad som skrivs i veckan och kommer kanske med ett inlägg.

  Ha det bäst! Och Hälsa Maggan . Fina Vänner Är Ni!!!

  Vän-liga Hälsningar från Skåne

 2. Jenny skriver:

  Helt rätt killar! =)

 3. Hej Magdalena.

  Jag har följt din blogg länge, men aldrig kommenterat.
  Jag läste det du skrev om ”onlinekuratorn” för ett tag sedan, tog mod till mig skrev ett långt mail om min livssituation och fick idag ett svar. Även om det inte förändrar min situation så kändes det otroligt värdefullt att någon där ute lyssnar på mig, och hör mig.
  Även om jag har egna ”riktiga” vänner som lyssnar, så kan det ibland kännas skönt att slippa tjöta hål i deras huvuden.

  Jag känner igen mig i din historia, jag har också varit med om fruktansvärda saker, men rest mig och lever vidare, stark. Bry dig inte så mycket om allt tjat om vad du ska skriva här och inte, det här är din blogg och du skriver vad du vill, vi som läser behöver inte alltid hålla med, gillar man inte det man läser är det bara att låta bli.
  Ville bara skriva det..

 4. Jag är glad och stolt att fortfarande ha så bra kontakt med vänner från barn/ungdomsåren. Min ”äldsta” vän (inte till åldern sett) är lika gammal som mig, 39, och vi har varit vänner sedan vi var 5 år. Helt otroligt!
  Hon och jag + några till som vi umgicks med under tonåren, träffas några gånger varje år och har spelkvällar. Vi försöker träffas varannan el var tredje månad. Ev sambos och äkta makar får ta ev barn med sig och åka bort några timmar och sedan börjar kvällen med god mat och efter det spelar vi spel (typ TP) till långt in på nattkröken. Så kul!!!

  Andra vänner som är kul att träffa är ju klasskompisarna från 1:an till 9:an. Vi har haft en del klassträffar genom åren, som vi ordnat på eget bevåg. Inga företag behöver försöka få oss att träffas en gång var tionde år och tjäna pengar på oss. Vi gör det så gladeligen ändå, när det passar oss. I november hade vi den senaste klassträffen. Då var även föräldrarna inbjudna. Dock hade väl inte alla sagt till sina föräldrar och det var ju lite synd. Vet att fler hade velat vara med. Det får bli på nästa klassträff. Den planerar vi att ha någon gång nästa år när vi alla fyller 40.
  Kanske en kräftskiva i slutet av augusti 2011? Inte omöjligt…
  Men före det ska vi återigen ta upp våra tjejträffar med klassen. Då träffas vi 2 ggr per år och även där börjar kvällen med god mat och sedan massa snack hela kvällen lång. 22 maj är nästa tjejträff inbokad. Ser fram emot en trevlig kväll!

  Ha en fortsatt skön vårdag!
  Kram

 5. Anna skriver:

  Yeah! Bra tänkt där 🙂
  Alla behöver en eller flera goda vänner. Livet skulle vara så mycket tråkigare utan dem, själv har jag världens bästa vänner. Om jag får säga det själv förståss 😛

  Ha en härlig dag allihop!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..