Nu ska jag berätta något RIKTIGT äckligt!!

Middagen åts hos mamma under kvällen. Jag äldste sonen, Tristan och Flisan åkte dit för att mysa och prata Filippinerna. När vi kommit halvvägs, så var den förbannade bron stängd i Eriksund igen, så vi fick bila tillbaks och runda halva norra Stockholm. Irritationen stor! Jag känner mig ilsk, sur, och hormonell idag. Jag svor, körde som en biltjuv och hytte med näven till gubbar i keps. Självklart hamnade vi bakom 2 traktorer och i rusningstrafiken i Rotebro..

Mamma visade sina händer! Jag ville spy!!!!! hon har haft akrylnaglar som jag, i 4 månader…

När hon skulle ta bort dem idag så hade hon inga naglar kvar!!!!! Hennes egen nagel var en tunn gelemassa! Det nästan blödde UR nageln! Anledningen är att man ska inte ha akryl för länge?! Din riktiga nageln andas inte och ”förvinner” Hon hade inga naglar kvar!! (och det var/är inte svamp) Jag är livrädd nu, jag vågar inte ta bort mina! Jag mår illa och har plötsligt börjat få värk i fingrarna!! Inbillning säkert! Usch! Jag ska aldrig mer göra akrylnaglar……

Fick bastning och ris’aga av Gunnar oxå. Han tycker jag var korkad som skrivit att självmord var en egoistisk handling. Ja, jag kryper till korset.. Man ska inte genilarisera. OCH man får absolut inte ta upp ett sådant känsligt ämne. Det är tabu! Vi pratade lite om min vännina. Det är faktiskt hennes situation som väckt tankar hos mig i lördags…..

Min ilska och frustration väcktes då hennes exman bombarderar henne med fruktansvärda avskedssms. Det är säkert ett sätt att kontrollera och skrämmas då hon träffat en ny…Men hon är upprörd och väldigt ledsen. Jag är ledsen för hennes skull och vet inte riktigt hur jag ska reagera eller kunna hjälpa.

Bimbo mådde bättre….

Vi pratade om Filippinerna! Äldste sonen berättade om sina upplevelser och reflektioner. Något som snärjt hans hjärta med taggtråd, var sättet de behandlade djur därnere. Barnen fick hjälp, men djuren sparkade man på. Han fick tyvärr bevittna hur ett gäng barn skrattandes torterade ihjäl en katt. Mamma och resten av teamet hade försökt ingripa men det var tyvärr försent.

Djurplågeri äcklar mig! Djurplågare borde utplånas..

Jag skulle vilja göra något för utsatta djur. Ska nog ta kontakt med något hund eller kattstall imorgon och se om man kan bidra på något sätt…

Sen min fina vän, önskar jag dig en harmonisk kväll.. x

 1. Har funderat på att fixa naglarna men ändrade mig snabbt efter att ha läst ditt inlägg…! Lycka till med dina och hoppas de finns kvar!

 2. rita skriver:

  Jag behöver hjälp med att få mitt ex tillbaka snälla hjälp mig september 2016

 3. Ida skriver:

  Naglarna andas inte!! Hahaha! Förmodligen har ni fått till nått chop chop ställe och de är pga dom naglarna blir förstörda inte materialet i sig.

 4. Det stavas ”generalisera”. Så där, nu vet du det också…

  1. Tack! Ja ibland slinker fingrarna. Supertack för att du är så flink och observant…

 5. Vet att detta inlägg skrevs för några år sedan nu men råkade komma förbi den och skulle vilja ge er lite mer information.

  Naglarna förstörs inte av att ha akryl eller gelé på naglarna, kan ge er ett exempel… Om en person biter på naglarna så ser naglarna självklart hemska ut om man ska göra en nagelförlängning så är det extremt viktigt att man gör detta hos en utbildad nagelterapeut för bästa resultat. Naglarna ska EJ förstöras pga att man har material på de utan detta är endast som ett skydd..

  Många pratar även om att man behöver ”lufta” sina naglar men detta stämmer inte heller då naglarna består av döda celler och varför man har naglar på fingertopparna är som ett skydd för nagelbädden annars kommer man bara att sitta och blöda hela tiden =/

  Jag är själv utbildad nagelterapeut och jobbar med akryl, gelé och gelish. Jag har träffat kunder som haft samma problem som din mor hade och detta är pga att nagelterapeuten inte gjort rätt, antingen filat direkt på den naturliga nageln.. Vissa gör detta då materialet sitter mycket bättre.. Ju mer slitna naglar man har så sitter materialet bättre då kan ni tänka bara att material är ett skydd för den naturliga nageln..

  Mvh, Mathilda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..