ANNONS

Nu ska jag berätta något RIKTIGT äckligt!!

/

Middagen åts hos mamma under kvällen. Jag äldste sonen, Tristan och Flisan åkte dit för att mysa och prata Filippinerna. När vi kommit halvvägs, så var den förbannade bron stängd i Eriksund igen, så vi fick bila tillbaks och runda halva norra Stockholm. Irritationen stor! Jag känner mig ilsk, sur, och hormonell idag. Jag svor, körde som en biltjuv och hytte med näven till gubbar i keps. Självklart hamnade vi bakom 2 traktorer och i rusningstrafiken i Rotebro..

Mamma visade sina händer! Jag ville spy!!!!! hon har haft akrylnaglar som jag, i 4 månader…

När hon skulle ta bort dem idag så hade hon inga naglar kvar!!!!! Hennes egen nagel var en tunn gelemassa! Det nästan blödde UR nageln! Anledningen är att man ska inte ha akryl för länge?! Din riktiga nageln andas inte och ”förvinner” Hon hade inga naglar kvar!! (och det var/är inte svamp) Jag är livrädd nu, jag vågar inte ta bort mina! Jag mår illa och har plötsligt börjat få värk i fingrarna!! Inbillning säkert! Usch! Jag ska aldrig mer göra akrylnaglar……

Fick bastning och ris’aga av Gunnar oxå. Han tycker jag var korkad som skrivit att självmord var en egoistisk handling. Ja, jag kryper till korset.. Man ska inte genilarisera. OCH man får absolut inte ta upp ett sådant känsligt ämne. Det är tabu! Vi pratade lite om min vännina. Det är faktiskt hennes situation som väckt tankar hos mig i lördags…..

Min ilska och frustration väcktes då hennes exman bombarderar henne med fruktansvärda avskedssms. Det är säkert ett sätt att kontrollera och skrämmas då hon träffat en ny…Men hon är upprörd och väldigt ledsen. Jag är ledsen för hennes skull och vet inte riktigt hur jag ska reagera eller kunna hjälpa.

Bimbo mådde bättre….

Vi pratade om Filippinerna! Äldste sonen berättade om sina upplevelser och reflektioner. Något som snärjt hans hjärta med taggtråd, var sättet de behandlade djur därnere. Barnen fick hjälp, men djuren sparkade man på. Han fick tyvärr bevittna hur ett gäng barn skrattandes torterade ihjäl en katt. Mamma och resten av teamet hade försökt ingripa men det var tyvärr försent.

Djurplågeri äcklar mig! Djurplågare borde utplånas..

Jag skulle vilja göra något för utsatta djur. Ska nog ta kontakt med något hund eller kattstall imorgon och se om man kan bidra på något sätt…

Sen min fina vän, önskar jag dig en harmonisk kväll.. x

46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00