Vem är gud? Och puss till alla korvar!!

Har storhandlat till skitbra priser idag! Jag har tjänat pengar!! Varför blir killar så sura då man kommer hem efter en ”rea” och säger att man tjänat pengar? Sommar/vårjackorna är man ju tvungen att köpa? 3 för 1 😉 Dumheter! I dag har jag tjänat storkovan.

Tristan sover, Lance ska på fotbollscamp imorgon och sover hos sin pappa,! Läste  en skittrist saga för min lill’prutt..

Tristan ville höra en läskig ”mamma’påhittad”, han utmanade mig, häcklade mig och sa att mina sagor var mesiga.

Den VAAAR inte läskig nog! Jag kände mig förnärmad, tog i från tårna och började berättade en halv’hemsk he’he.

Jag berättade en riktigt rysare om blodtörstiga vildvittror, bortsprungna barn, gråtroll och håriga skogsväsen..

Tristans läpp darrade..

-Mamma får jag sova i din säng?

( Så jag var tvungen att avsluta med en snäll saga, om en gullig rävunge som inte fick sina ögon utpickade av en vildvittra;-)…

Jag har studerat mig själv i spegeln idag.

Vad är det som egentligen skapar ett intresse!? Vad är det som gör att vissa människor hamnar i tidningarna, och inte alla..

Jag slår vad om att hälften av alla skilda tanter nere i Sigtuna har haft ännu mer skilsmässobråk och skandaler än vad jag haft, de är mycket duktigare på sina jobb. Har en massa dolda talanger.
Jag ser en helt vanlig ut.
Jag har en finne på hakan, lite risigt hår! MEN säkert inte mycket värre än någon annan. Överlag är jag tillfreds med det jag ser.
Jag går till mitt jobb (som råkar vara ett känt TVlotteri) jag får min lön den 25 varje månad och knegat lite extra ibland. Som hobby skriver en blogg om mina vardag. Jag går på toaletten! Jag kissar med öppen dörr när ingen är hemma, och petar mig i näsan, när ingen ser.
Ibland skiter jag i att raka benen, jag tar ett fågelbad, sätter upp håret i en flottig toffs och går runt i pyjamas hela dagen. Gråter gör jag till romantiska filmer. Jag har PMS, och beter mig som en idiot till och från. Jag handlar på Lidl, hetsäter glass, och får bikiniångest ..
Jag blir kär, jag har varit olyckligt kär. Då gråter jag floder, kan inte äta, jag vill dra täcket över huvudet och tror att livet är slut.
Jag försover mig, snoozar, och kan dra vita lögner! Jag dricka på tok för mycket vin ibland, och svär på att aldrig dricka en droppe till.
Jag kan släppa en S.B.D och skylla på hunden. Längta efter mamma (fast jag är 34). Känna mig megasnygg ibland! Och som världens mest ensammaste och fulaste vissa dar. Jag hämtar mina barn, lämnar mina barn från skolan, går på föräldrarmöten. Jag kan skrika på mina killar i onödan (om jag har en skitdag) skämmas och be om förlåtelse på kvällen.
Jag kan vara tjurskallig, slå i dörrar, svära och leva loppan. Ta dåliga beslut och bra beslut…
Jag är nog lika jävla vanlig som en Volvo, lika ointressant som vem som helst. Jag är inte en politiker eller någon regeringsmänniska som föredömligt ska styra Sverige.
Jag är en totalt vanlig Svensson som råkar heta Graaf! Vad sjutton är det som kan skapa ett intresse då man egentligen är världens tråkigaste?? Vem är det som sitter och bestämmer? Varför är det inte du? Jag kan slå vad om att DITT liv SÄKERT är roligare än mitt!? Du kan säkert säga 1000 mer intressanta saker än mig.
Du kan säkert stava bättre?
Det är ett jäkla lotteri, undrar om man kan säga upp sig? Eller ansöka om ett löpsedelsbidrag hos arbetsförmedlingen?
Vad tycker du om tidningarna? Är det viktigt att veta om jag pruttar 4 gånger om dagen? Vem är Gud här, och avgör vem som ska vara allmän egendom?

Nu min älskade vän så är det godnatt för mig! Pisse ska få följa med mig till kontoret imorgon och leka med bösarna…..

PS. Fina bloggsyster! Hur står det till med din syster som fick en hjärnblödning? Har du hälsat på henne??

Man behöver ett enormt stöd…Och inte bara första veckan, folk har en förmåga att ”hjälpa till och stötta första veckan, då det är nyhetens behag”  Du kan vara ett  stöd när hon kommer hem istället… Avlastning, hjälp, och stödet behövs! Man är inte stark efter ett par månader, sorgen och ångesten kan sitta kvar i år. Min fina vän Marianne hon hjälpte mig med städningen och barnen..Angela kom då jag kände mig ensam, det var guld värt! Hoppas din fina syster mår bättre, och lova att hålla oss underrättade..

Maggot x

 1. Emma skriver:

  Du är ju en offentlig person och har ju varit det sedan du var utvikningstjej med Hannah nån gång i stlutet på 90-talet,släppte en skiva och tunerade, fotbollsfru, skrivit en bok osv. sen har du till din fördel utseendet med dig. Du sa själv Magdalena för längesen i nått inlägg att du har levt och upplevt mer än vad en ”normal” människa får uppleva under hela i sitt liv – ja där har du ju svaret själv, kanske inte är så konstigt att du är så intressant då… dessutom så är det ALLTID skillnad på människor och människor även bland offentliga personer…

 2. Bea skriver:

  Så bra förklarat Marlene.
  Thats why I Love you Maggan!
  Synd att man är tjej, annars skulle du vara svaret på alla mina drömmar.
  Hur i h-e kaan du få vara singel? Lite deprimerande faktiskt, för om du inte möter prinsen vem i hela världen ska då göra det?
  You go M. Kram Bea

 3. sofia skriver:

  åh, fina du. ibland kan jag också fundera på sånt. och ibland vill man byta liv med någon, och ibland inte.

  jag är iallafall glad att du är en offentlig person, för annars skulle jag aldrig lärt känna dig via bloggen! <3

 4. Alla kan vi synas i media nån gång av nån anledning. Vi är med i Hemmets Journal nr 17 (ute nu, hoppas ni vill läsa, det är om vår dotter som har en jätteovanlig och svår hudsjukdom vid namn Epidermolysis Bullosa). Men alla är inte så vackra som du och har din bakgrund som Graaf-syster, modell, fotbollsfru, TV-kändis osv. Klart du är intressant av alla de anledningarna! I jämförelse är vi andra små grå möss… 😉
  Sen har du framför allt en härlig stil och skön humor, bjuder på dig själv! Jag gillar verkligen bloggen, den ger en heeeelt annan bild av dig än man hade innan via media. Keep up the good work!
  Jenny

 5. Sara skriver:

  Hej igen!
  Min man sa precis något bra när jag läste din blogg för honom…be dessa ”nördar” gå in på Saras sida…det är exakt samma förutom att du heter Graaf och jag heter Nordberg..
  Klokt sagt tycker jag…
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..