Eva är vår vardagshjälte!

Vi har utsett Eva Sjöström i Skärholmen, till Månadens Vardagshjälte i mars.  Hon har fått blommor och uppmuntran från oss i samarbete med Flowerhouse.se.

Eva blev nominerad av sin dotter, Anette som beskriver sin mamma med dessa ord: Hon är världens bästa mamma, mormor och farmor. Hon tar hand om sin svårt sjuka man och även sin egen sjuke far. Hon älskar sina barnbarn och ställer alltid upp. Anettes mamma är BÄST och behöver lite uppmuntran.

Eva är den bästa mamman man kan ha, enligt Anette. Hon kan vara hård, men är väldigt omtänksam och snäll. Sätter alla andra före sig själv.  Eva tycker om att baka, laga mat, läsa böcker och såklart sin stickning. I många år har Eva och hennes man tillbringat 2 veckor om året på Mallorca och har även varit ute mycket på kryssningar.

Eva är en generös kvinna med stort hjärta och vi säger grattis en en gång! Du är en Vardagshjälte!

Världen är full av Evor, och utan er skulle antagligen världen stanna. Vem är din vardagshjälte? Nominera här.

 1. Sanna skriver:

  Hej Magdalena! Vi var och kollade på er igår här i Karlskrona, du är så himla vacker! Ville ockå säga tack till dig, då jag var med om ett hemskt förhållande med en psykopat och lyckades bryta mig ur. Har läst din bok och du är ett sådant bra exempel på att det går att gå vidare och lyckas, även om allt känns hopplöst. Du är grym! Ha en fin vecka! Kram/Sanna

 2. Anette skriver:

  Tack mamma för att du finns!
  Kram Anette

 3. Behjärtansvärt, absolut! Missförstå mig rätt, men jag vet inte om jag gillar att det uppmuntras att man skall belönas för att man sätter alla andra före sig själv? En typisk kvinnofälla som jag själv jobbar hårt på att minimera, då utbrändheten knackade mig på ryggen…

  Jag anser, som även på flygresor, man måste först ge sig själv syre, om man skall kunna hjälpa någon annan…

  Kram Cecilia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..