ANNONS

Eva är vår vardagshjälte!

/

Vi har utsett Eva Sjöström i Skärholmen, till Månadens Vardagshjälte i mars.  Hon har fått blommor och uppmuntran från oss i samarbete med Flowerhouse.se.

Eva blev nominerad av sin dotter, Anette som beskriver sin mamma med dessa ord: Hon är världens bästa mamma, mormor och farmor. Hon tar hand om sin svårt sjuka man och även sin egen sjuke far. Hon älskar sina barnbarn och ställer alltid upp. Anettes mamma är BÄST och behöver lite uppmuntran.

Eva är den bästa mamman man kan ha, enligt Anette. Hon kan vara hård, men är väldigt omtänksam och snäll. Sätter alla andra före sig själv.  Eva tycker om att baka, laga mat, läsa böcker och såklart sin stickning. I många år har Eva och hennes man tillbringat 2 veckor om året på Mallorca och har även varit ute mycket på kryssningar.

Eva är en generös kvinna med stort hjärta och vi säger grattis en en gång! Du är en Vardagshjälte!

Världen är full av Evor, och utan er skulle antagligen världen stanna. Vem är din vardagshjälte? Nominera här.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00