Lotta är opererad och vems är pengen?!

Lotta mår bra, allt hade gått som det skulle.. Hon får komma hem imorgon!
Åhh vad mycket bättre tillvaron känns nu. Har suttit i möten hela morgonen, och är på väg hem från Borlänge.
Erikssundsbron mellan E18 och Sigtuna är avstängd, så jag måste köra runt halva Stockholm igen för att komma hem, packa en ny väska för att sen köra mot söder. Jag ska spela laserdome mot Bingo och lite andra sköna typer i en nedsläckt Skrapan ikväll. Ska bli jättekul!

Ett dilemma! Jag hittade en 100-lapp på marken idag. Tittade mig omkring för att se vem som kunde ha tappat den. Jag kände mig som en tjuv! Och stoppade den i fikan.. Självklart höll jag den demonstrativt i luften på väg mot bilen, för att INTE verka som en tjuv.
Har funderat på vad man skulle ha gjort om man hittade 1000kr..
Jag hade nog inte haft samvete för att stoppa en sån stor slant i fickan. Tänk om den tillhörde en hungrig pensionär? Eller ett stackars barn som tappat hela sin inväxlade spargriskassa?! Hade man gått till polisen? Vad hade de sagt? Satt upp en lapp? Upphittad 1000-lapp!! Vem tillhör den, Ha’ha..

Vem tillhör denna??

 1. vilma skriver:

  hejhej!

  jag undrar, vems är cigarettpaketet i bakrunden, röker du?
  trodde inte det;)

 2. Hade ju kunnat vara en kul lapp i närmsta affär: ”Upphittad 1000-lapp, återfås mot beskrivning”

 3. J-Å skriver:

  100 kr i avgift?? Är inte det att betrakta som stöld? Kanske man borde anmäla det till polisen;) PS. Jag sätter en krona (om jag hittar någon) på att Kalle ville vara ironisk …

 4. Cissi skriver:

  Hoppas Lotta repar sig och snart mår bra igen!
  Kram

 5. nina skriver:

  Halloj,

  Hörde en tjej på radion för ett tag sen som berättade att hon hittat en femhundring. Duktig som hon var lämnade hon in den till polisen, efter en vecka ringe dom och sa att hon fick komma o hämta pengarna för ingen hade gjort anspråk på dom. Det knäppa var att hon fick bara tillbaks 400 kr för polisen tog ut 100 kr i administrativ avgift… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..