Måndagen går mot sitt slut..

En lång arbetsdag! Mina tankar har varit hos Lotta, men jag har ändå lyckats leverera ett bra program tror jag. Nu sitter jag och korsar Sverige för nästa uppgift. Tog en liten paus under resans gång och vilade huvudet.
Linea är med Lotta och Albanopersonalen är den bästa i Sverige. Så jag litar blint på deras omsorg och kärlek.

Temat under dagens inspelning har varit skor. Jag var tvungen att gräva fram något vårigt ur förrådet i gårkväll. Hittade ett par gamla kängor från England. Riktigt fina faktiskt, med lite skoputs fukar de nog toppen i vår. Vad man hittar mycket roligt då man gräver. Jag sparar på allt! En tröja jag helt glömt bort låg i skolådan..
Knapparna är mina favoriter.
Sparar du på saker eller ger du bort/kastar?

En myskofta med strassknappar

Ha en härlig kväll, och tack för att du finns! X

 1. Sparar… Har alltid haft en ”skräpgarderob” vart jag än bott sär allt samlas i olika påsar och lådor och väskor. Å nu har jag också gett upp div tankar på att rensa och slänga eftersom det alltid innebär att jag fastnar med grejerna, sorterar upp dem i nya lådor, tar fram lite och ställer in allt igen. Nästa gång vi flyttar ska allt som jag inte vet vad det innehåller slängas utan att öppnas. Tror min sambo får göra det en dag när jag inte är hemma :-S

 2. Jo du Maggan. Jag sparar på mina gammla kläder. Här pratar vi gammla kläder, från 80-talet.
  Tror ju att jag ska andvända dem igen men det är ju alltid nått med dem som inte riktigt stämmer.
  Men en del guldklimpar hittar jag ju.
  Efter min graviditet så vägde jag 30kilo mer än innan. Nu har jag gått ner de kilona 🙂 Det tog över 2år men det gick!
  Tjockis kläderna har jag slängt el gett bort.
  Jag kan lova att jag va glad över, att jag inte hade slängt mina smalkläder.

  Kärlek till er alla

 3. hur går det med Lotta??
  Tänker på dig nu.
  kramar om

 4. Den som spar han/hon har…….

  Hoppas verkligen att Lotta tillfrisknar, och håll dig stark!

  Kram

 5. Jag är världsmästare på att kasta kläder, tyvärr ofta för fort, så kommer jag på månader senare att jag saknar plagg som jag kastat:)

  Hoppas allt går bra för lilla Lotta!!

  All styrka och kärlek<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..