Jag skämmer bort min karl!

Tristan och jag var själva igårkväll. Lance hade tunering och Isak satt på flygplanet. Myskväll? Antar att jag är 1 av 9 miljoner svenskar som fick den iden igårkväll 😉
Vi smet iväg till Coop, Tristan tog sin egen korg för att gå och plocka lite smågodis..
Det tog en stund innan han hittade rätt på mig..
-Vart har du varit?
– Hjälp dig att handla ju !!??

-Vad är det här Tristan?
– Det vi behöver hemma?!!
-En stor burk oliver?
-JAAA, du gillar ju de?

Min lilla man vart serverad middag med fötterna på soffan, framför Tv’n.

Och han valde den själv 😉
Vi somnade framför Talang.
Vad duktiga alla var! Modigt att våga ställa upp..
Det här är första gången jag vaknar av mig själv innan sju! Otroligt skönt att känna sig utvilad. Med åren ska man ju börja vakna tidigare? Alla pensionärer stiger ju upp innan solen tittat fram, det är ett par år kvar dock! Men jag längtar tills den dagen. Vad skönt det vore att alltid vara morgonpigg! Hur föds man morgonpigg? Jag älskar att sova, det är nog min favorit hobby efter att äta..

 1. Jag önskar att jag också vore mer morgonpigg. Just nu är jag under utredning för vitamin B12-brist som gör mig utmattad, vilket i sin tur betyder att jag har svårt att gå upp på morgonen. Som tur är har jag en väldigt sympatisk och empatisk man som går upp med Isadora när hon vaknar (i morse vaknade hon lite över 5) så att jag får sova en stund till.

  Jag kan inte mer än att heja på alla er ensamstående där ute. Ni är värda all cred som finns.

 2. Den här årstiden brukar det inte vara svårt att kliva upp på morgonen (särskilt inte om solen skiner), men på hösten och vintern…
  Jag är nog en sådan som verkligen följer årstiderna. Under höst och vinter vill jag helst bara låsa in mig och jag är trött tidigt på kvällarna och vill sova länge på morgnarna. Men under vår och sommar kan man ju nästan vara uppe dygnet runt. Ja, särskilt under sommaren när det är ljust nästan jämt!
  Och visst är det skönt att vara klar med dagens sysslor och veta att klockan bara är 12 och att man har hela eftermiddagen fri?

 3. hellon skriver:

  Tristan är så gullig och rolig .

 4. Malin skriver:

  Jag har varit morgonpigg jämt. Vaknar ALLTID ett par minuter före klockan. Härligt att sitta uppe själv och äta frukost efter att man varit ute och gett hästarna frukost. Och sen kollar jag din blogg och sen är dagen i full gång 🙂

 5. HI ! HI! tro inte att du ska bli mera morgonpigg som pensionär sover till kl 9 varje morgon och till halv tio på helger underbart efter ett helt arbetsliv med barn och tidiga öppningar på förskolan då led jag men nu njuter jag men det är hopplöst med att man gärna vänder på dygnet , sitter gärna framför datorn eller tv till halv ett på nätterna. Gulliga Tristan! det finns många sätt att visa kärlek på, eller hur? skönt att ta fram ur minnet när dom vänder andra sida till. Var rädd om dig ,du har bara ett liv. KRAM.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..