ANNONS

Jag skämmer bort min karl!

/

Tristan och jag var själva igårkväll. Lance hade tunering och Isak satt på flygplanet. Myskväll? Antar att jag är 1 av 9 miljoner svenskar som fick den iden igårkväll 😉
Vi smet iväg till Coop, Tristan tog sin egen korg för att gå och plocka lite smågodis..
Det tog en stund innan han hittade rätt på mig..
-Vart har du varit?
– Hjälp dig att handla ju !!??

-Vad är det här Tristan?
– Det vi behöver hemma?!!
-En stor burk oliver?
-JAAA, du gillar ju de?

Min lilla man vart serverad middag med fötterna på soffan, framför Tv’n.

Och han valde den själv 😉
Vi somnade framför Talang.
Vad duktiga alla var! Modigt att våga ställa upp..
Det här är första gången jag vaknar av mig själv innan sju! Otroligt skönt att känna sig utvilad. Med åren ska man ju börja vakna tidigare? Alla pensionärer stiger ju upp innan solen tittat fram, det är ett par år kvar dock! Men jag längtar tills den dagen. Vad skönt det vore att alltid vara morgonpigg! Hur föds man morgonpigg? Jag älskar att sova, det är nog min favorit hobby efter att äta..

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00